RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Aksje til himmels - tipset fikk du først her

 

15.09.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på en av aksjene vi nylig hadde en positiv analyse på, Thin Film Electronics.

I dag ble det kjent at Xerox vil lansere to nye produkter som benytter seg av Thin Film Electronics Thinfilm Memory.

Vi hadde for kort tid siden, den 11. September 2015, en positiv analyse av Thin Film-aksjen: "Aksjen stiger kraftig - kan firedoble seg".

Etter positive nyheter rundt selskapet i dag så ble aksjen dagens kursvinner på Oslo Børs med en oppgang på hele 13,78 prosent til 3,55 kroner.

Vi hadde i vår forrige analyse av Thin Film-aksjen et kortsiktig kursmål for aksjen ved 4,00 kroner, og et langsiktig (2-3 år) kursmål for Thin Film-aksjen ved 14,00 kroner.

Saken fortsetter nedenfor...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Januar 2016.

 

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com, og etter dagens positive nyheter rundt selskapet, vårt tidligere kursmål for aksjen ved 14,00 kroner på 2-3 års sikt, og gjerne tidligere også.

Vi hos Aksjeanalyser.com mener Thin Film Electronics er et veldig spennende selskap, og med en teknologi vi tror kan "ta av" i årene fremover.

At Thin Film Electronics i dag kan melde om slik avtale med Xerox synes vi bekrefter selskapets potensiale slik vi vurderer det, og hvor Xerox uttaler selv:

 
"We see a significant opportunity for printed, flexible electronics to make an impact across a range of industries," said Steve Simpson, vice president, responsible for Xerox printed labels. "By building upon Thinfilm's printed memory technology, we were able to develop an innovative, anti-counterfeiting
solution and launch the next phase of the project, which will bring the solution to the market."

Videre: In December 2014, Xerox licensed Thinfilm's proprietary printed memory, the only
printed, rewritable memory commercially available today. Under this licensing agreement, Xerox plans to produce this innovative security platform in high-volumes at its plant in Webster, New York.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar altså i dag vår tidligere positive analyse av Thin Film-aksjen, og vi har et kursmål for aksjen ved 14,00 kroner på 2-3 års sikt.

Du kan følge aksjekursen til Thin Film Electronics hos IG her...

Diagram over kursutviklingen for Royal Caribbean Cruises (RCL):

 

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com