*Nettavisen* Nyheter.

Aksjen 15-doblet seg i 2015 - kan flerdoble seg i 2016

Klikk på bildet for å forstørre.

 


29.12.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den svenske trading-favoritt aksjen Fingerprint Cards AB (ticker: FING-B).

Fingerprint Cards-aksjen er blitt en stor trading-favoritt i Sverige i 2015, og aksjen er ofte den mest omsatte aksjen på Stockholmsbörsen. Fingerprint Cards er ikke en liten børsmygg for å si det mildt, og selskapet har med dagens aksjekurs en børsverdi på cirka 32 milliarder svenske kroner.

Fingerprint Cards-aksjen omsettes ofte for en til to milliarder svenske kroner på en børsdag. Til sammenligning så omsettes Statoil-aksjen, og som ofte er den mest omsatte aksjen på Oslo Børs, gjerne for rundt 500-800 millioner kroner på en børsdag på Oslo Børs.

Vi har hatt flere positive analyser av Fingerprint Cards-aksjen hos Aksjeanalyser.com høsten 2015, og første gang her den 26. September 2015 da aksjen var i SEK 295,00: "Aksjen har tidoblet seg på ni måneder"

Den gang var aksjekursen for Fingerprint Cards AB rundt SEK 295,00, mens den i dag tirsdag formiddag er rundt SEK 517,00. Aksjen har således steget med solide 75 prosent siden vår første positive analyse av aksjen for bare cirka tre måneder siden.

Vi ser fortsatt et stort potensiale for Fingerprint Cards AB i tiden fremover, og som du kan lese mer om lenger ned i saken her.

Fingerprint Cards-aksjen har nå steget fra rundt SEK 35,00 ved inngangen til 2015, og opp til i dag SEK 517,00.

Aksjen har da steget med vanvittige 1377 prosent i 2015. Fingerprint Cards-aksjen har dermed nesten 15-doblet seg i løpet av 2015.

Nå indikerer den sterke trenden for aksjen (les mer lenger ned i saken her) at aksjen kan ha potensiale for å flerdoble seg også i 2016.

Saken fortsetter nedenfor annonsen...

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Fingerprint Cards er et teknologiforetak innen biometrisk teknologi for avlesning av fingeravtrykk. Den lille størrelsen og lavt strømforbruk gjør at teknologien kan implementeres i volumprodukter som for eksempel smartkort og mobiltelefoner. Andre bruksområder for teknologien er produkter for fysisk tilgang og produkter for pålogging til datamaskiner og IT-nettverk. Fingerprint Cards største marked er i Asia.

Diskuter aksjer, oljeprisen, valuta og makrotall med tusenvis av andre på Nettavisens nye aksjeforum.

Teknisk Analyse av Fingerprint Cards AB:

Ser vi på det tekniske bildet (jf. diagram nederst i saken) for Fingerprint Cards-aksjen så er den i en langsiktig stigende trend, og hvor videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Aksjen konsoliderer i det korte bildet, men finner nå støtte rundt SEK 500,00-nivået.

Etter en korreksjon ned i det korte bildet så finner aksjen nå støtte ned mot nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden (jf. diagram nederst i saken).

Fingerprint Cards-aksjen kan således være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen ved nå rundt SEK 500,00-nivået.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Det som vil kunne endre det positive bildet for aksjen er om den skulle bryte ut av den langsiktige stigende trenden, og etablere seg under SEK 500,00-nivået.

Slik det positive tekniske bildet er i dag for Fingerprint Cards-aksjen så signaliseres imidlertid videre oppgang for aksjen innenfor den langsiktige stigende trenden i tiden fremover.

I henhold til den langsiktige stigende trenden for Fingerprint Cards-aksjen så indikeres et potensiale for aksjen opp mot SEK 1.500,00-2.000,- på 6-12 måneders sikt.

Fingerprint Cards-aksjen kan således ha potensiale til å kunne flerdoble seg også i 2016, om en ikke en 15-dobling som i 2015.

Vi hos Aksjeanalyser.com finner fortsatt Fingerprint Cards-aksjen som en interessant aksje ved dagens kursnivå rundt SEK 500,00-nivået. Vi ser en mulig flerdobling for aksjen også i 2016.

Du kan følge aksjekursen for Fingerprint Cards hos IG her... [sponset lenke]

Les også: "Spetalens nyttårsrakett kan eksplodere i 2016"

Lær om Teknisk Analyse av Investtech [sponset lenke]:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Diagram over kursutviklingen for Fingerprint Cards-aksjen:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.