*Nettavisen* Nyheter.

Aksjen har tidoblet seg på ni måneder

Klikk på bildet for å forstørre.

 


26.09.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det svenske selskapet Fingerprint Cards AB.

Vi hadde nylig en analyse av den norske konkurrenten til Fingerprint Cards, IDEX, og som vi også ser et stort potensiale for aksjen til fremover.

Les gjerne vår nylige analyse av IDEX her fra den 21. September 2015: "Et nytt norsk teknologi-eventyr? Aksjen kan doble seg".

Du kan følge aksjekursen for IDEX hos vår samarbeidspartner IG her...

I dag har vi altså sett nærmere på den svenske konkurrenten, Fingerprint Cards AB, og hvor aksjen har steget til himmels hittil i 2015.

Aksjen var den 20. Januar 2015 ved SEK 28,80, mens den nå fredag 25. September 2015 steg med 7,66 prosent, og endte på SEK 295,00.

Aksjen har altså tidoblet seg, og det bare i løpet av cirka ni måneder!

Saken fortsetter nedenfor...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Fingerprint Cards aksjen har altså steget med vanvittige 924 prosent på bare ni måneder siden 20. Januar 2015.

Fingerprint Cards AB sin børsverdi har på bare ni måneder steget fra rundt 1,6 milliarder svenske kroner den 20. Januar 2015, og til i dag rundt 16,5 milliarder svenske kroner.

Fingerprint-aksjen i Sverige er i en bratt stigende trend, og har nå brutt opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt SEK 280,00, og har med det utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal (jf. diagram over Fingerprint Cards nederst i saken).

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Den vanvittige oppgangen for aksjen siden 20. Januar 2015 på hele 924 prosent, har også skjedd på kraftig økning i volum og antall aksjer omsatt. Dette ytterligere forsterker det positive tekniske bildet for aksjen.

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover for Fingerprint Cards-aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot SEK 600,00.

I henhold til den bratt stigende trenden som Fingerprint-aksjen beveger seg innenfor så indikeres at aksjen kan komme til å stige helt opp mot SEK 600,00 på bare 3-6 måneders sikt.

Det svært positive tekniske bildet for Fingerprint-aksjen indikerer altså at aksjen kan komme til å doble seg i løpet av de neste 3-6 måneder, og det til tross for at aksjen altså har steget med vanvittige 924 prosent de seneste ni måneder.

Vi hos Aksjeanalyser.com har altså en positiv analyse her i dag av Fingerprint Cards AB i Sverige, og vi ser altså en mulig dobling for aksjen på bare 3-6 måneders sikt i henhold til det svært positive tekniske bildet aksjen viser.

Du kan følge aksjekursen for Fingerprint Cards AB hos vår samarbeidspartner IG her...

Se gjerne også diagram over kursutviklingen for Fingerprint Cards AB nederst i saken her.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Januar 2016.

Annonse (Nidelv International ASA):

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Diagram over kursutviklingen for Fingerprint Cards AB:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.