RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Aksjen kan stige 25 prosent på 2-4 uker

 

26.01.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com kjøp av Tanker Investments (ticker: TIL) som Dagens Tradingcase på Oslo Børs.

Tanker Investments er et forholdsvis nytt selskap på Oslo Børs, og ble etablert i begynnelsen av 2014 av det kanadiske selskapet Teekay Corporation. Teekay Corporation er et av verdens største selskap innen marin energifrakt, produksjon og lagring.

I begynnelsen av 2014 gikk Teekay Corporation sammen med datterselskapet Teekay Tankers for å opprette Tanker  Investments Ltd.

Tanker Investments vil kjøpe, drive og selge moderne brukte tankere for å dra nytte av en forventet oppgang i den nåværende sykliske bunnen i tankmarkedet, har selskapet skrevet i en tidligere børsmelding.

Teknisk Analyse av Tanker Investments:

Aksjen svingte store deler av 2014 i området NOK 60,00 til NOK 70,00.

Fra midten av desember 2014 så fikk aksjen et kraftig løft, og brøt opp gjennom både et motstandsnivå ved NOK 70,00, og et motstandsnivå rundt NOK 80,00.

Det ligger nå støtte ned mot NOK 80,00-nivået ved korreksjoner ned for aksjen, og aksjen vender nå oppover igjen etter å ha vært nede og testet dette støttenivået rundt NOK 80,00.

Aksjen er også over både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og som begge nå viser en stigende tendens, og dermed bekrefter at aksjen er i en stigend trend både på kort og mellomlang sikt.

Videre så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

I første omgang ventes en test av motstandsnivået ved forrige topp i januar rundt NOK 106,00.

Vi har altså kjøp av Tanker Investments som Dagens Tradingcase på Aksjeanalyser.com, og vi har kortsiktig (2-4 uker) kursmål for aksjen ved NOK 106,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 77,00.

DNB Markets melder i dag, mandag 26. januar 2015, at de tar inn Tanker Investments i sin ukesportefølje bestående av syv aksjer. Vi merker oss ellers at Tanker Investments er en av seks aksjer i Stig Myrseth og Dovre Forvaltning sin Dovre portefølje.

Ellers melder Reuters i dag om fortsatt høye tankrater, og det rapporteres om sju VLCC-slutninger fra Persiabukta mandag til rater rundt WS 69 (69.000 dollar per dag).

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Kort om Tanker Investments: "Tanker Investments Ltd. is a specialized investment company focused on the crude oil mid-size tanker market. Tanker Investments Ltd. was formed in January 2014 by Teekay Tankers Ltd. and Teekay Corporation to opportunistically acquire, operate and sell modern secondhand mid-size tankers to benefit from cyclical fluctuations in the tanker market."

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com