RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Aksjen kan stige 40 prosent på 90 dager

 

07.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Norske Skogindustrier (NSG), og som har falt kraftig den siste tiden.

Ja det er ikke bare den siste tiden Norske Skog-aksjen har falt kraftig, og den har falt fra rundt 150,00 kroner i 2002, og helt ned til dagens kurs rundt 2,50 kroner.

Det er ikke mye man får for 2,50 kroner i disse dager, men en aksje i Norske Skogindustrier kan man nå altså få for 2,50 kroner.

Aksjen har altså falt fra rundt 150,00 kroner i 2002, og ned til 2,50 kroner som aksjen handles til nå om dagen. Norske Skog-aksjen har altså falt med utrolige 98,33 prosent siden 2002.

Nå er imidlertid aksjen kommet ned til et viktig teknisk støttenivå her rundt 2,50 kroner, og hvor aksjen har bunnet ut, og fått kraftige rekyler opp to ganger tidligere, i oktober 2011 og i juni 2013.

Norske Skog-aksjen har siden 2011 beveget seg mellom dette støttenivået rundt 2,50 kroner, og et motstandsnivå rundt 7,00 kroner.

Aksjen kan således være en kjøpskandidat nå ned mot dette støttenivået rundt 2,50 kroner, men da gjerne med en stop-loss ved for eksempel 2,35 kroner. Skulle aksjen bryte klart ned gjennom 2,50-nivået slik så vil det være fare for videre fall for aksjen, men holder støttenivået nå rundt 2,50 kroner så kan den altså være en kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Du kan lese om stop-loss, tradingkonsepter m.m. i Tradingskolen hos IG her...

På oppsiden så vil første tekniske motstandsnivå av betydning for aksjen være opp mot 3,50 kroner, og som også er vårt kursmål for aksjen på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for Norske Skog-aksjen på rundt 40 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Dersom aksjen skulle bryte opp gjennom 3,50-nivået så vil den kunne få et løft helt opp mot det nevnte motstandsnivået opp mot 7,00 kroner på 6-12 måneders sikt. I første omgang nå så ser vi imidlertid et potensiale for Norske Skog-aksjen opp mot 3,50 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen for Norske Skogindustrier hos Skandiabanken her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com