RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Aksjen stupte 30% på 30 dager. Venter nytt stup for aksjen.

 

05.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Det norske oljeselskap (Ticker: DETNOR) igjen, og som i dag nærmer seg vårt tidligere kursmål ved NOK 30,00.

Aksjen er i skrivende stund fredag ned med hele 7,16 prosent til NOK 31,10 kroner.

Det er nøyaktig en måned siden vi den 05. november hadde vår forrige analyse og salgsanbefaling på Det norske oljeselskap, og hvor det tekniske bildet for aksjen indikerte at den gjerne kunne falle 30 prosent til NOK 30,00 kroner. Vi hadde vår første salgsanbefaling på Det norske oljeselskap den 23. september ved kurs NOK 56,75.

Aksjen har altså falt nærmere 30 prosent på bare en måned nå, og fallet har skjedd på høyt volum, og dette gir negative tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen.

Som vi har skrevet i våre seneste analyser av oljeprisen så indikerer det tekniske bildet videre fall ned mot i første omgang 60 dollar for Brent-oljen, og da venter vi at Det norske oljeselskap trolig vil bryte ned gjennom støttenivået rundt NOK 30,00.

Dersom det kommer et slikt brudd ned gjennom også NOK 30,00-nivået for Det norske oljeselskap nå så vil det være lite teknisk støtte før ned mot tidligere bunner i 2009 og 2010, rundt NOK 18,00-20,00.

Vi gjentar på Aksjeanalyser.com i dag vår salgsanbefaling på Det norske oljeselskap på dagens kursnivå, og vi nedjusterer kursmålet fra NOK 30,00 til NOK 20,00 på 3-6 måneders sikt.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com