RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Anbefaler å investere i snus, godteri og helse

25.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer i Norden: Swedish Match (Ticker: SWMA, Land: Sverige), Cloetta (Ticker: CLA B, Land: Sverige), og Elekta B (Ticker: EKTA B, Land: Sverige).

Alle aksjene viser en positiv utvikling innenfor sine respektive stigende trender, og videre kursoppgang signaliseres for alle tre aksjene i tiden fremover.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


 

Swedish Match (Ticker: SWMA, Land: Sverige)

Swedish Match viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har korrigert ned i det korte bildet innenfor den stigende trenden, og vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Det ligger også et teknisk støttenivå for aksjen rundt SEK 250,00-nivået, og SEK 255,00 ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

På oppsiden er det noe motstand ved forrige topp i januar rundt SEK 275,00, men deretter er det lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før ved øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt SEK 285,00.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for aksjen så vurderer vi på Aksjeanalyser.com Swedish Match som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi har kursmål for aksjen ved SEK 285,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Swedish Match hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Swedish Match tillverkar och säljer varumärken inom rökfri tobak, cigarrer, piptobak och tändprodukter. Bolagets produkter säljs över hela världen. Tillverkning sker i egna produktionsanläggningar i 11 länder: Belgien, Brasilien, Bulgarien, Dominikanska Republiken, Filippinerna, Honduras, Indonesien, Nederländerna, Sverige, Sydafrika och USA. Tobaksföretaget har cirka 11.000 anställda.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.swedishmatch.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Cloetta (Ticker: CLA B, Land: Sverige)

Cloetta viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og har nå utløst et nytt sterkt kjøpssignal etter brudd opp gjennom et viktig motstandsnivå ved SEK 24,00.

Etter å ha konsolidert mellom SEK 20,00 og SEK 24,00 i store deler av 2014 så har aksjen nå nylig utløst et nytt sterkt kjøpssignal etter å ha brutt opp gjennom motstandsnivået ved SEK 24,00.

Det bør nå ligge god teknisk støtte for aksjen ved SEK 24,00-nivået ved korreksjoner ned i aksjen.

Videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover, og det er nå lite teknisk motstand for videre oppgang før opp mot øvre trendlinje i den langsiktig stigende trenden, rundt SEK 30,00.

Vi har en kjøpsanbefaling på Aksjeanalyser.com på Cloetta, basert på det samlede positive tekniske bildet for aksjen. Vi har kursmål for aksjen ved SEK 30,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Cloetta hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Cloetta is a confectionary company with the Nordic countries, the Netherlands and Italy as main markets, In all the products are sold in over 50 countries. Examples of brands are Läkerol and Kexchoklad.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.cloetta.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Elekta B (Ticker: EKTA B, Land: Sverige)

Elekta B viser en sterk utvikling, og har etablert en bratt stigende trend hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Elekta har nylig brutt ut av en langsiktig fallende trend, og har nå etablert en ny og bratt stigende trend som signaliserer en fortsatt sterk utvikling for aksjen i tiden som kommer.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet, og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden, så signaliseres nå videre kursoppgang for aksjen.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt SEK 95,00, og deretter er neste motstandsnivå opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt SEK 100,00.

På nedsiden er det støtte ved nedre trendlinje i den stigende trenden, og det er også støtte rundt SEK 85,00-nivået, blant annet ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Elekta B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi har kursmål for aksjen ved SEK 100,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Elekta B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Elekta is a global medical technology company that develops and sells clinical solutions for the treatment of cancer and neurological diseases. The Company develops systems for radiation therapy and radiosurgery, as well as software systems that enhance work-flow efficiency throughout the entire spectrum of cancer care. The company's customers are oncologists, radiotherapists and neuroscientists in about 6000 hospitals. 

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.elekta.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com