07.09.2018 - Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av børsrakettene på Oslo Børs den senere tiden, Photocure (ticker: PHO).

Photocure-aksjen har nå doblet seg på bare de seneste to måneder, og er en klar børsvinner på Oslo Børs de seneste månedene.

Aksjeanalyser.com skrev om aksjen for en tid tilbake, den 08.08.2018 for sine medlemmer:

"-Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et av de mindre selskapene på børsen men som nå viser en sterk utvikling og har utløst et kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjen vurderes til kunne ha et potensiale på så mye som 30-40 prosent opp i fra dagens kursnivå i løpet av gjerne bare noen få måneder. "

I dag, 07.09.2018, altså en måned senere, så har aksjen steget i fra den gang for en måned siden NOK 39.00 og til i dag NOK 61.00.

Altså en oppgang på solide 56 prosent på bare en måned.

Aksjeanalyser.com har nå i dag sett nærmere igjen på denne børsvinneren på Oslo Børs den seneste måneden, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer for den videre utviklingen fremover.

Les gjerne også: Hegnar.no [31/08-2018 13:10] (PHO) Dobling i Photocure: - Oppgangen har såvidt begynt

Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO)

Photocure utvikler og selger legemidler og medisinsk utstyr. Produktene er basert på egenutviklet teknologi innen fotodynamisk terapi, og er rettet mot utvalgte markeder innen dermatologi og onkologi.

For mer informasjon om Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO), se her: http://www.photocure.com/

Teknisk Analyse av Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO):

Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) viser en sterk utvikling på kort og mellomlang sikt, og aksjen har som nevnt doblet seg i løpet av bare de seneste to måneder.

Oppgangen for aksjen de seneste måneden har skjedd under kraftig økning i volumet (antall aksjer omsatt) og dette gir ytterligere positive tekniske signaler for aksjen.

Aksjen har nå kommet opp til et svært viktig teknisk nivå rundt NOK 60.00 - 65.00 (jf. månedsdiagram nedenfor i saken her).

Dersom aksjen nå klarer å bryte opp i gjennom NOK 65.00-nivået og etablere seg over det nivået.

Ja så vil det utløses et nytt og kraftig teknisk kjøpssignal for Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO), og i fra en veldig stor rektangel konsolideringsformasjon som aksjen har beveget seg innenfor helt siden 2002.

Les gjerne også (31.08.2018): SAS-aksjen kan fly himmelhøyt

Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) har siden 2002, altså de seneste ca. 16 år nå beveget seg i mellom NOK 20.00 og NOK 60.00, og innenfor en veldig stor rektangel konsolideringsformasjon (jf. månedsdiagram nedenfor).

Dersom det nå kommer et etablert brudd opp i gjennom NOK 65.00-nivået så vil det altså utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO).

Da vil aksjen kunne ha potensiale helt opp i mot tidligere topper fra 2000/2001, opp i mot NOK 150.00 - 160.00, og med en tidshorisont på gjerne bare 12 måneders sikt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har vært i kjøpssignal for Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) siden februar 2018, og da aksjen var rundt NOK 30.00 (jf. diagram 'SignalListen' nedenfor).

Aksjen har nå altså doblet seg siden den gang, og Aksjeanalyser.com har hatt flere positive analyser av Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO) i løpet av 2018.

Nå er altså aksjen kommet til et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 60.00 - 65.00, og dersom aksjen bryter opp i gjennom dette nivået så kan den altså ha potensiale for enda en dobling og det gjerne i løpet av de neste 12 måneder.

Ved eventuelle korreksjoner ned så er første betydelige tekniske støttenivå for aksjen rundt NOK 45.00-nivået.

Aksjen er svært volatil så det innebærer dermed også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer imidlertid også et stort potensiale for aksjen videre fremover dersom den nå klarer å bryte opp i gjennom, og etablere seg over NOK 65.00-nivået.

Aksjeanalyser.com gjentar i dag sine tidligere positive analyser av Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO), og ser altså muligheter for en ny dobling for aksjen.

Det må samtidig understrekes som nevnt her at aksjen er svært volatil og da innebærer det også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt 1-års VIP medlemskap til hele 40% rabatt (tilbudet gjelder t.o.m. 30.09.2018) for KUN kr 3.593,- i dag her hos Aksjeanalyser.com!

Teknisk Analyse av Photocure (ticker på Oslo Børs: PHO):