RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Dagens Tradingcase - Oslo Børs

 

24.11.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på Prosafe (PRS) som Dagens Tradingcase - Oslo Børs.

Prosafe har vist en veldig svak utvikling de siste 6 måneder innenfor en fallende trend, men påtreffer nå et betydelig teknisk støttenivå rundt dagens nivå.

Samtidig så signaliserer både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en rekyl opp i aksjen kan være nær forestående.

Det er dannet positiv divergens mellom disse momentum-indikatorer og aksjen den seneste tiden, og dette gir ytterligere signal om at en rekyl opp i aksjen kan komme på kort sikt nå.

På oppsiden er første motstandsnivå av betydning rundt NOK 30,00-31,00. Ved NOK 31,00, møter aksjen også motstand opp mot øvre trendlinje i den fallende trenden som aksjen har beveget seg innenfor de seneste måneder.

På nedsiden så er det betydelig teknisk støtte for aksjen i området 26,50-27,00, men dersom det nivået skulle brytes så vil neste støttenivå være ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt NOK 25,00.

Basert på det tekniske bildet for Prosafe, og som signaliserer at aksjen gjerne kan stå foran en rekyl opp i det korte bildet, så har vi på Aksjeanalyser.com i dag valgt Prosafe som Dagens Case - Oslo Børs. Vi har kursmål for aksjen ved NOK 30,90 på 2-7 dagers sikt, og vi har stop-loss ved NOK 26,30.

Vi kan ellers nevne at det fredag 21. november kom melding om at verdipapirfond forvaltet av Pareto Forvaltning på fredag kjøpte 4.442.918 aksjer i Prosafe for 122,4 millioner kroner. Fondene eier etter dette 12.724.029 aksjer i Prosafe, tilsvarende 5,39 prosent av aksjekapitalen i selskapet.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com