Denne aksjen bør du kjøpe - dersom du får tak i aksjer

 


09.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på IT-selskapet Data Respons på Oslo Børs.

Data Respons presenterte nylig sine resultater for fjerde kvartal, og for hele 2014, og selskapet kunne igjen vise til god vekst og lønnsomhet.

Data Respons hadde god lønnsomhet og rekordhøy ordreinngang i fjerde kvartal, noe som ga en god avslutning på 2014, uttalte Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons i forbindelse med presentasjonen av selskapets resultater i fjerde kvartal og for 2014. Du kan lese mer om selskapets resultater for 4. kvartal og 2014 her...

Selskapet vil også fortsette å dele ut solid utbytte til aksjonærene, og styret foreslår å videreføre 1 krone i utbytte per aksje også for 2014, noe som gjør at Data Respons har et av de beste utbyttenivåene på Oslo Børs.

Et utbytte per aksje på 1,00 krone tilsvarer en direkteavkastning på rundt 7 prosent i forhold til sluttkurs for aksjen sist fredag som var NOK 13,95.

Aksjen viser også en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Det er nå begrenset med teknisk motstand videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt NOK 18,00.

I forhold til den aksjekurs som har vært rundt NOK 13,00-14,00 så gir det en hyggelig oppside for aksjen på rundt 30 prosent.

Vi i Aksjeanalyser.com mener Data Respons fremstår som en interessant aksje å kjøpe ved dagens kursnivå rundt NOK 14,00, og ser altså både en hyggelig oppside for aksjen på rundt 30 prosent. I tillegg er altså Data Respons et av selskapene som gir høyest direkteavkastning på Oslo Børs i form av årlig utbytte per aksje.

Den største utfordringen er gjerne å få tak i aksjer da aksjen er blant de mindre likvide aksjene på Oslo Børs, men vi i Aksjeanalyser.com mener altså at aksjen kan være et godt kjøp om man får tak i aksjer rundt dagens kursnivå.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Kort om Data Respons: Data Respons er et fullservice, uavhengig teknologiselskap og en ledende aktør innen dataløsninger og dataplattformer for Embedded Solutions-markedet. Vi tilbyr produkter, tjenester og dataløsninger til OEM-bedrifter, systemintegratorer og vertikale produktleverandører innen en rekke markedssegmenter som forsvar, medisinsk utstyr, industriell automasjon, oljeservice og offshore, transport, energi og telekommunikasjon. Selskapet har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Taiwan.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne selskapets hjemmesider her...

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.