*Nettavisen* Nyheter.

Denne aksjen kan firedoble seg i verdi

Klikk på bildet for å forstørre.

 


13.01.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Norske Skog igjen, og som vi hadde en kjøpsanbefaling på den 15. november 2014 ved kurs NOK 3,61.

Vi skrev den gang at vi så muligheter for en femdobling av Norske Skog-aksjen på 3-5 års sikt. I skrivende stund er kursen på Norske Skog-aksjen i NOK 5,03, og som er en oppgang på rundt 40 prosent siden vår anbefaling av aksjen den 15. november 2014.

Aksjen gir nå nye positive signaler når den både har brutt opp gjennom et betydelig motstandsnivå rundt NOK 4,50, og nå også er i ferd med å bryte opp gjennom NOK 5,00-nivået.

Neste motstandsnivå av større betydning er nå rundt NOK 6,35-6,50, og dette er også vårt kortsiktige (4-8 uker) kursmål for aksjen nå.

Ved korreksjoner ned i aksjen så ligger det nå betydelig teknisk støtte rundt NOK 4,50-nivået.

Som vi skrev i vår tidligere analyse av Norske Skog den 15. november 2014 så er en stor omvendt hode-skulder formasjon under etablering for Norske Skog-aksjen og et brudd opp gjennom NOK 6,50-nivået vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Det vil da signaliseres videre oppgang helt opp mot NOK 18,00-20,00 på et par års sikt. Vi hadde i vår analyse av 15. november i fjor kursmål ved NOK 18,00-20,00 på 3-5 års sikt, og beholder dette kursmålet men endrer tidsperspektivet til 2-3 års sikt.

Norske Skog er et av selskapene på Oslo Børs som drar god nytte av den kraftig svekkede norske kronen, og dette er nok en av grunnene til den sterke utviklingen for aksjen vi nå ser.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com vår kjøpsanbefaling på Norske Skog, og vi har kortsiktig (4-8 uker) kursmål for aksjen ved NOK 6,35, og på lang sikt (2-3 år) har vi fortsatt kursmål ved NOK 18,00-20,00. Vi venter at støttenivået ved NOK 4,50-nivået vil holde ved eventuelle korreksjoner ned, og stop-loss kan gjerne settes ved NOK 4,30.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag