Denne aksjen kan stige 50 prosent

07.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer: Solar B (Ticker: SOLAR B, Land: Danmark), Schouw & Co. (Ticker: SCHO, Land: Danmark), og Outotec Oyj (Ticker: OTE1V, Land: Finland).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre nordiske aksjene, og for en av dem ser vi et potensiale på nærmere 50 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


 

Solar B (Ticker: SOLAR B, Land: Danmark)

Solar B viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres nå for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt DKK 310,00.

Samtidig så er det utløst et sterkt kjøpssignal for aksjen fra det som kalles et Golden Cross Signal, og som dannes når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter opp gjennom 200-dagers glidende gjennom.

Aksjen er i en stigende trend både i det korte og lange bildet nå, og videre oppgang signaliseres altså for aksjen i tiden fremover.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Solar B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved DKK 500,00 på 12 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for aksjen på nærmere 50 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Solar B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: The Solar Group is an international technical wholesaler with electrical, ventilation and HWS (heating, water and sanitary) components as primary product areas. Through the subsidiary Aurora Group, Solar also sells accessories for consumer electronics. The group has approximately 3,010 employees and has companies in Denmark, Sweden, Norway, Germany, the Netherlands, Poland, Finland and the Faroes.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.solar.eu

 


Kilde Chart:

vikingen.se


 

Schouw & Co. (Ticker: SCHO, Land: Danmark)

Schouw & Co. viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen møter lite teknisk motstand før opp mot øvre trendlinje i denne langsiktige stigende trenden, rundt DKK 400,00-420,00.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikatorer har også utløst et nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det i første omgang teknisk støtte rundt DKK 330,00, og hvor det også er støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Schouw & Co. så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse på aksjen.

Vi har kursmål for Schouw & Co. ved DKK 420,00 på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Schouw & Co. hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Schouw & Co. is an industrial group holding investments in a number of different industries, such as packaging, spare parts for the agricultural sector, hydraulics, computer-controlled effect, nonwowens, fish feed, biogas plants, venture investments as well as real property and shares in a wind turbine manufacturer. Schouw & Co.'s corporate headquarters are located in Aarhus, Denmark.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.schouw.dk

 


Kilde Chart:

vikingen.se


 


Outotec Oyj (Ticker: OTE1V, Land: Finland)

Outotec viser en positiv utvikling, og har etablert en stigende trend hvor videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så har aksjen nå vendt oppover igjen, og MACD momentum-indikator har utløst et nytt kjøpssignal for aksjen.

Samtidig så er det utløst et sterkt teknisk kjøpssignal for aksjen fra det som heter et Golden Cross Signal, og som dannes når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter opp gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Outotec Oyj så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Outotec Oyj ved EUR 7,30 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Outotec Oyj hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Outotec is a global provider of process solutions, technologies and services for the mining and metallurgical industries. The company utilizes its extensive experience and advanced process know-how by providing plants, equipment and services based mainly on proprietary technologies. Outotec works in close partnership with its customers and provides proven environmentally sound and energy saving solutions.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.outotec.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag