RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Denne aksjen kan stige 60% på 12 måneder!

 

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer som alle er i langsiktige stigende trender, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjene i tiden fremover: Aker Solutions (Ticker: AKSO), Eltek (Ticker: ELT) og Kongsberg Automotive (Ticker: KOA).

En av aksjene, Kongsberg Automotive, viser en sterk utvikling innenfor en bratt langsiktig stigende trend, og hvor potensialet for aksjen i henhold til denne trenden er opp nesten 60% fra dagens nivå på 12 måneders sikt.

Etter å ha konsolidert i det helt korte bildet så gis det nå tekniske signaler om at aksjen kan stå foran et nytt løft i tiden fremover nå innenfor denne langsiktige stigende trenden.


 

30.07.2014 - Aker Solutions (Ticker: AKSO) viser en underliggende positiv trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen konsoliderer for tiden innenfor en rektangel formasjon mellom et støttenivå rundt NOK 90,00, og et motstandsnivå rundt NOK 114,00.

Det ligger betydelig teknisk støtte nå rundt NOK 90,00-nivået, og samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Samtidig så har MACD momentum-indikator nå gitt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette positive tekniske bildet for Aker Solutions så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 114,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 88,00.

Kort om selskapet: Aker Solutions ASA is through its subsidiaries and affiliates («Aker Solutions») leading global provider of engineering and construction services, technology products and integrated solutions.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

30.07.2014 - Eltek (Ticker: ELT) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen på sikt innenfor denne stigende trenden.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet men finner støtte rundt NOK 8,50-9,00, og da blant annet ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at aksjen gjerne står foran et nytt løft i tiden som kommer.

På oppsiden ligger det noe teknisk motstand ved forrige topp rundt NOK 9,80, men dersom aksjen bryter opp gjennom det nivået så vil videre oppgang opp mot NOK 12,00 signaliseres på 3-6 måneders sikt.

MACD momentum-indikator er også nær ved å utløse nytt kjøpssignal for aksjen, og kan bidra til ytterligere å forsterke et nytt kjøpssignal i aksjen ved brudd opp gjennom NOK 9,80-nivået.

Basert på det positive tekniske bildet som Eltek viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 12,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 8,20.

Kort om selskapet: Eltek er en global, ledende leverandør av strømforsynings- og kommunikasjonssystemer for faste og trådløse telenett. Eltek leverer også strømforsyningssystemer for industrielle applikasjoner.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

 

30.07.2014 - Kongsberg Automotive (Ticker: KOA) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig bratt stigende trend, og en fortsatt sterk utvikling signaliseres for aksjen videre i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at aksjen gjerne står foran et nytt løft innenfor denne stigende trenden i tiden som kommer.

Aksjen finner også støtte rundt NOK 6,50, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt NOK 8,00, men dersom aksjen bryter opp gjennom det nivået så vil det være lite motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Basert på dette positive tekniske bildet for Kongsberg Automotive så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 8,00 på kort sikt (4-8 uker), og opp mot NOK 11,00 på 12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 6,20.

Kort om selskapet: Kongsberg Automotive has more than 50 facilities in 20 countries on all continents. Kongsberg Automotive, with revenues of about EUR1 billion and over 11,000 employees, provides system solutions to vehicle makers around the world.

 

Kilde Chart: vikingen.se

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com

 


 

Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com