*Nettavisen* Nyheter.

Denne aksjen kan stige 70 prosent

04.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer: Cargotec Oyj (Ticker: CGCBV, Land: Finland), Svenska Cellulosa (Ticker: SCA B, Land: Sverige), og Securitas B (Ticker: SECU B, Land: Sverige).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre nordiske aksjene, og vi ser et betydelig potensiale for dem alle.

For en av aksjene ser vi en oppside på nærmere 70 prosent opp fra dagens kursnivå på 1-2 års sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Cargotec Oyj (Ticker: CGCBV, Land: Finland)

Cargotec viser en positiv utvikling, og har nå utløst et nytt og kraftig teknisk kjøpssignal etter å ha brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt EUR 35,00.

Det er nå støtte for aksjen rundt EUR 35,00 ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppover er det nå begrenset med teknisk motstand.

Det er utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen fra en stor rektangel formasjon, og hvor potensialet i henhold til dette kjøpssignal er helt opp mot EUR 60,00 på 1-2 års sikt.

På kort sikt (3-6 måneder) vurderes potensialet for aksjen til å være opp mot EUR 45,00.

MACD momentum-indikator har også utløst kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Cargotec så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Cargotec Oyj ved EUR 45,00 på kort sikt (3-6 måneder), og ved EUR 60,00 på på lang sikt (1-2 år). Vi ser altså et potensiale for Cargotec på nesten 70 prosent opp fra dagens kursnivå på 1-2 års sikt.

Du kan følge aksjekursen til Cargotec Oyj hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Cargotec improves the efficiency of cargo flows by offering handling systems and the related services for the loading and unloading of goods. Cargotec's brands, Hiab, Kalmar and MacGREGOR, are global market leaders in their fields and their solutions are used on land and at sea - wherever cargo is on the move.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.cargotec.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Svenska Cellulosa AB (Ticker: SCA B, Land: Sverige)

SCA B viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også nå nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt SEK 200,00.

Det er nå støtte for aksjen ned mot SEK 200,00-nivået ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at aksjen gjerne står foran videre oppgang innenfor den stigende trenden i tiden fremover.

MACD momentum-indikator har også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Det er nå lite teknisk motstand for videre oppgang for SCA B før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 260,00.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for SCA B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for SCA B ved SEK 260,00 på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 20 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til SCA B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: SCA develop, produce and market hygiene products, consumer tissues, packaging, containerboard, solid-wood products and more. Their products are sold to more than 100 countries all over the world. SCA's biggest marketa are Germany, Great Britain and France.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.sca.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Securitas B (Ticker: SECU B, Land: Sverige)

Securitas B viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen konsoliderer i det korte bildet, men påtreffer nå støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Det er også støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt dagens kursnivå.

Videre så er det teknisk støtte rundt SEK 120,00-nivået. Det er altså betydelig teknisk støtte for aksjen rundt dagens kursnivå.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

På oppsiden så er det noe teknisk motstand fra forrige topp i April rundt SEK 132,00, men deretter er det lite teknisk motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt SEK 145,00.

Basert på dette positive tekniske bildet for Securitas B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 145,00 på 1-3 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 17 prosent opp fra dagens kursnivå på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Securitas B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Securitas is a company working with security in surveillance, alarms and consulting in the security service sector. The company has customers in many different business areas and segments, among them in the public sector, airports, transportation companies, office buildings, banks, department-stores, hotels, mines, hospitals and others. Securitas operates their business in North America, Latin America, Europe, Middle East and Asia. Securitas operates in 52 countries in North America, Latin America, Europe, Middle East, Asia and Africa.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.securitas.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.