*Nettavisen* Nyheter.

Denne aksjen kan stige 70 prosent

16.04.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Thinfilm (Ticker: THIN), Zalaris (Ticker: ZAL), og BW Offshore (Ticker: BWO).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre aksjene på Oslo Børs.

For en av dem ser vi et potensiale på hele 70 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

Les gjerne også våre analyser på disse tre aksjene på Nasdaq OMX Stocholm børsen i dag: SCA B, SEB A, og Swedbank.

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Thinfilm (Ticker: THIN)

Thinfilm viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nå vendt oppover igjen etter at den fikk en kraftig korreksjon ned for en tid tilbake, men nå har aksjen igjen brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 6,20 kroner.

Videre så har aksjen nå brutt opp gjennom 50-dagers glidende gjennomsnitt, og som er med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

MACD momentum-indikator har også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå nylig, og dette gir ytterligere positive signaler for den videre utviklingen for aksjen.

På oppsiden er det nå i første omgang noe teknisk motstand fra forrige topp, rundt 8 kroner, men bryter aksjen opp gjennom det nivået så vil det være lite teknisk motstand videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 12 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Thinfilm så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Thinfilm ved 12 kroner på 12 måneders sikt. Vi ser således en betydelig oppside for aksjen på rundt 70 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Thinfilm hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Thinfilm er markedsleder innenfor utviklingen av trykket elektronikk og smarte systemer. Selskapet, det første til å kommersialisere trykket, omskrivbart minne, skaper kostnadseffektive systemer basert på minne, sensorer, displayer og trådløs kommunikasjon. Thinfilm integrerer teknologi fra selskapets økosystem av partnere for å muliggjøre tingenes internett ved å gjøre hverdagslige ting intelligente. Thinfilm har hovedkontor i Oslo og tilstedeværelse i USA, Japan, Tyskland og Singapore.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.thinfilm.no

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Zalaris (Ticker: ZAL)

Zalaris viser en positiv utvikling, og vender nå oppover igjen etter å ha testet et betydelig teknisk støttenivå rundt 31 kroner.

Aksjen finner også støtte rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så har MACD momentum-indikator nå utløst nytt kjøpssignal for aksjen, og som gir ytterligere positive signaler for den videre kursutviklingen for aksjen.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt forrige topper ved 34-35 kroner, men deretter er det begrenset med motstand før opp øvre trendlinje i en stigende trenden, rundt 38 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Zalaris så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Zalaris ved 38 kroner på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 15 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Zalaris hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Zalaris ASA yter fullservice outsourcing av forretningsfunksjoner for lønn, personal-, og HR med tilhørende konsulent- og HR systemleveranser for store virksomheter. Tjenestene gir kundene mulighet til å operere med felles lønn- og HR prosesser på tvers av landegrenser, tilgang til skybaserte løsninger for talent management samt reduserte kostnader. Zalaris leveranser dekker hele Norden, Baltikum, Polen og India. Zalaris er SAP BPO partner.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.zalaris.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


BW Offshore (Ticker: BWO)

BW Offshore viser en positiv utvikling i det korte bildet, og har utløst et nytt kjøpssignal fra en omvendt hode-skulder formasjon etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt 6 kroner.

Det ligger nå støtte ned mot 6 kroner ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppgang signaliseres nå for aksjen på kort sikt, og potensialet i henhold til det kjøpssignal som er gitt fra nevnte omvendt hode-skulder formasjon er opp mot 7,00 kroner på 1-3 måneders sikt.

Aksjen handles i skrivende stund til rundt 6,07 kroner, og det er således et potensiale for aksjen opp rundt 15 prosent fra dagens kursnivå på 1-3 måneders sikt.

Basert på disse positive tekniske signaler for BW Offshore så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på kort sikt.

Vi har kursmål for BW Offshore ved 7,00 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til BW Offshore hos Nordnet her...

Kort om selskapet: BW Offshore is a leading global provider of floating production services to the oil and gas industry. BW Offshore is the world's second largest contractor with a fleet of 14 FPSOs and 2 FSOs represented in all major oil regions world-wide. BW Offshore has an excellent track record on project execution and operations, as well as a robust balance sheet and strong financial capabilities. In more than 30 years of production, BW Offshore has executed 36 FPSO and FSO projects.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.bwoffshore.com

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.