RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Disse aksjene bør du selge!

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Seadrill (Ticker: SDRL), Golden Ocean Group (Ticker: GOGL) og Jinhui Shipping and Transportation (Ticker: JIN).

Felles for alle tre aksjene er at det tekniske bildet signaliserer videre kursnedgang for dem i tiden fremover, og man bør således vurdere å selge disse aksjene.


 

01.08.2014 - Seadrill (Ticker: SDRL) faller tilbake igjen etter å ha testet et motstandsnivå rundt NOK 250,00, og har nå også gitt salgssignal fra en hode-skulder formasjon.

Aksjen har også falt tilbake under både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt og gir med det negative signaler for den videre utviklingen fremover.

Det ligger nå begrenset med støtte nedover før rundt NOK 212,00, og dersom aksjen bryter ned gjennom det nivået så er neste støttenivå av betydning rundt NOK 195,00.

MACD momentum-indikator er også i salgssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler for aksjen.

Ved eventuelle rekyler opp i aksjen så ligger det teknisk motstand rundt NOK 235,00, og deretter opp mot NOK 250,00-nivået.

Basert på dette negative tekniske bildet som Seadrill viser så vurderes aksjen som en salgskandidat på dagens kursnivå. Vi har kursmål for aksjen, basert på det tekniske bildet, ved NOK 195,00 på 3-6 måneders sikt.

Kort om selskapet: Seadrill Limited er en internasjonal boreentreprenør som tilbyr tjenester innen bore- og brønntjenester. Seadrills flåte består av halvt nedsenkbare og oppjekkbare borerigger, boreskip og tenderrigger. Selskapet har ca. 7000 ansatte fra 25 forskjellige nasjoner og opererer i 15 land på fem kontinent.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

01.08.2014 - Golden Ocean Group (Ticker: GOGL) viser en negativ utvikling innenfor en fallende trend, og videre kursfall for aksjen signaliseres nå i tiden fremover.

Etter å ha testet motstandsnivået ved øvre trendlinje i den fallende trenden, samt motstandsnivåetved 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, så faller aksjen nå tilbake igjen.

Aksjen har nå også falt under et støttenivå ved NOK 10,00, og det nivået representerer nå første motstandsnivå ved eventuelle rekyler opp i aksjen.

MACD momentum-indikator har nå også utløst nytt salgssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler for aksjen.

Det ligger nå lite teknisk støtte videre nedover for aksjen før ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt NOK 8,20.

Basert på dette negative tekniske bildet for Golden Ocean Group så vurderes aksjen som en salgskandidat på dagens kursnivå. Kursmål for aksjen settes ved NOK 8,20 på 1-3 måneders sikt.

Kort om selskapet: Golden Ocean Group Limited is a Bermuda based dry bulk shipping company, focusing on the Panamax and Capesize markets. The Company is presently operating a fleet of 45 vessels on a daily basis. In addition a total of 35 vessels have been ordered from 4 different yards.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

01.08.2014 - Jinhui Shipping and Transportation (Ticker: JIN) viser en negative utvikling innenfor en fallende trend som er etablert for aksjen, og videre kursfall for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen faller nå tilbake igjen etter å ha testet motstandsnivået ved øvre trendlinje i denne fallende trenden, samt motstandsnivået ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Det er nå gitt ytterliere negative tekniske signaler for aksjen etter den brøt ned gjennom et støttenivå rundt NOK 18,00, og det er nå lite teknisk støtte videre nedover for aksjen før ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt NOK 14,00.

MACD momentum-indikator har også gitt nytt salgssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger det ellers negative tekniske bildet for aksjen.

Basert på dette negative tekniske bildet for aksjen så vurderes Jinhui Shipping and Transportation som en salgskandidat på dagens kursnivå. Vi har kursmål for aksjen, basert på det tekniske bildet, ved NOK 14,00 på 3-6 måneders sikt.

Kort om selskapet: Jinhui Shipping and Transportation Ltd., is an investment holding company. The primary activities of its subsidiaries are ship chartering and ship owning which are carried out internationally.

 

Kilde Chart: vikingen.se

 

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com

 


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com