RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Disse aksjene kan stige kraftig fremover

15.04.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Kværner (Ticker: KVAER), Aker Solutions (Ticker: AKSO), og Petroleum Geo Services (Ticker: PGS).

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse på Kværner fra den 24. Mars 2015. Aksjen har siden da, og justert for at den har gått ex.utbytte på 0,67 kroner per aksjen steget med rundt 12 prosent.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com også vår nylige positive analyse på Aker Solutions fra den 3. Mars 2015 da kursen var rundt 44 kroner. Aksjen har siden da steget med rundt 14 prosent, og vi ser fremdeles en bra oppside for aksjen på hele 40 prosent opp fra dagens kursnivå på 6-12 måneders sikt.

Videre så har vi i dag på Aksjeanalyser.com også en positiv analyse på Petroleum Geo Services, og som har etablert en ny og stigende trend hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Les gjerne også våre positive analyser på disse tre nordiske aksjene i dag: Hufvudstaden AB, NCC AB, og Nibe Industrier AB.

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!


 

Kværner (Ticker: KVAER)

Vi hadde nylig en positiv analyse på Kværner, og vi gjentar i dag vår tidligere positive analyse på aksjen.

Aksjen har etter vår forrige positive analyse på selskapet gått ex.utbytte på 0,67 kroner per aksje, og i nedenforstående diagram er historiske kurser justert for dette.

Aksjen viser nå en positiv utvikling og har justert for utbytte løftet seg med rundt 12 prosent siden vår forrige positive analyse på aksjen.

Videre kursoppgang signaliseres nå for Kværner-aksjen, og vi gjentar altså vår positive analyse i dag på Aksjeanalyser.com på Kværner.

Vi har kortsiktig (1-3 måneder) kursmål for Kværner ved 6,50 kroner, mens vi ser et potensiale for aksjen opp mot 8,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Kværner hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Kværner er en ledende, spesialisert leverandør av ingeniørtjenester, anskaffelser og fabrikasjonstjenester (EPC) og leverer offshore olje- og gassinstallasjoner og landbaserte anlegg. Kværner og selskapets rundt 3 000 HMS-fokuserte og erfarne medarbeidere er anerkjent for å levere noen av verdens mest krevende prosjekter.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.kvaerner.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Aker Solutions (Ticker: AKSO)

Vi gjentar i dag også vår tidligere positive analyse på Aker Solutions fra 3. Mars 2015 da aksjen var rundt 44 kroner.

Aker Solutions har vist en positiv utvikling siden den gang, og har løftet seg med rundt 14 prosent siden da.

Aksjen har nå utløst et nytt teknisk kjøpssignal etter å ha brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 48 kroner.

Det ligger nå teknisk støtte for aksjen ned mot 48 kroner ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppover så er det nå begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot 70 kroner. Dette gir en bra oppside for aksjen på rundt 40 prosent opp fra dagens kursnivå.

Basert på disse positive tekniske signaler for Aker Solutions så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse på aksjen fra 3. Mars 2015 da aksjen var rundt 44 kroner.

Vi har kursmål for aksjen ved 70 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Aker Solutions hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Aker Solutions leverer produkter, systemer og tjenester til olje- og gassindustrien. Selskapets innovative teknologi og kompetanse bidrar til å etablere, øke og forlenge produksjon på oljefelt verden over. Aker Solutions har om lag 17.000 ansatte i rundt 20 land.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.akersolutions.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Petroleum Geo Services (Ticker: PGS)

Petroleum Geo Services viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend som er etablert siden november 2014, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover.

Aksjen er også i ferd med å bryte opp gjennom et motstandsnivå rundt 44 kroner, og gir med dette nye positive signaler for den videre kursutviklingen.

Videre oppover så er nå neste tekniske motstandsnivå rundt 50 kroner, og deretter opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 54 kroner.

Aksjen er nå også i ferd med å bryte opp gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og dette gir ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Basert på disse positive tekniske signaler for Petroleum Geo Services så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Petroleum Geo Services ved 54 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Petroleum Geo Services hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Petroleum Geo-Services er en teknologisk fokusert serviceleverandør til oljeindustrien som leverer tjenester innen geofysikk til det globale markedet.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.pgs.com

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com