RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Disse aksjene kan stige kraftig på kort tid

15.04.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer: NCC B (Ticker: NCC B, Land: Sverige), Hufvudstaden A (Ticker: HUFV A, Land: Sverige), Nibe Industrier (Ticker: NIBE B, Land: Sverige).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre nordiske aksjene, og som vi ser et bra potensiale for dem alle på 3-6 måneders sikt. For to av aksjene ser vi et potensiale på rundt 20 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!


 

NCC B (Ticker: NCC B, Land: Sverige)

NCC viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og nå signaliseres videre oppgang for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen bryter nå opp fra en konsolideringsformasjon, og opp gjennom et motstandsnivå rundt SEK 295,00, og utløser med det nye positive tekniske signaler for den videre kursutviklingen.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 360,00.

RSI momentum-indikator signaliserer også videre oppgang for aksjen i tiden fremover. MACD momentum-indikator har også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for NCC så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for NCC ved SEK 360,00 på 3-6 måneders sikt. Aksjen handles i skrivende stund rundt SEK 300,00, og vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 20 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til NCC B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden. Byggbolaget bedriver verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Tyskland. Antalet anställda uppgår till cirka 20.000. Verksamheten är uppdelad i fyra divisioner: Housing, Construction, Roads, Property Development. Nordstjernan och Lundbergs är storägare.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.ncc.info

 

Kilde: vikingen.se


 

Hufvudstaden A (Ticker: HUFV A, Land: Sverige)

Hufvudstaden viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Aksjen konsoliderer i det korte bildet, og et brudd opp gjennom SEK 123,00-nivået vil utløse nye positive tekniske signaler for aksjen. Det er etablert stigende bunner den siste tiden, og vi tror et slikt brudd opp gjennom SEK 123,00-nivået er nær forestående.

Ved korreksjoner ned så er det støtte rundt SEK 118,00 ved nedre trendlinje i den stigende trenden, og hvor det også er støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Hufvudstaden så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Hufvudstaden A ved SEK 135,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Hufvudstaden A hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Hufvudstaden äger fastigheter och hyr ut kontors- och butikslokaler i centrala Stockholm och centrala Göteborg. Hufvudstaden äger ett 30-tal fastigheter som omfattar 350.000 kvadratmeter och 1.500 garageplatser. Antalet anställda är 100 personer varav 8 arbetar i Göteborg. Storägare i bolaget är familjen Lundbergs.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.hufvudstaden.se

 

Kilde: vikingen.se


 

Nibe Industrier (Ticker: NIBE, Land: Sverige)

Nibe Industrier viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen også i tiden fremover.

Aksjen har nylig brutt opp fra en konsolideringsformasjon, og opp gjennom et motstandsnivå rundt SEK 215, og med det utløst nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen.

Det ligger nå teknisk støtte for aksjen ned mot SEK 215,00-nivået ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Nibe Industrier så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 280,00 på 3-6 måneders sikt. Aksjen handels i skrivende stund rundt SEK 228,00, og vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 23 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Nibe Industrier B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Nibe Industrier är ett industriföretag med fokus mot värmebranschen. Bolaget har varit börsnoterat sedan 1997 och har sitt huvudkontor i Markaryd. Koncernen är indelad i tre affärsområden: Element, Energy Systems och Stoves.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.nibe.com

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!

 

Kilde: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com