Disse tre aksjene kan stige kraftig fremover

27.04.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Avance Gas Holding (Ticker: AVANCE), IDEX (Ticker: IDEX), og Borregaard (Ticker: BRG).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre aksjene på Oslo Børs, og vi ser et betydelig potensiale for alle tre på 3-6 måneders sikt.

For to av dem ser vi et potensiale på hhv. 25 og 30 prosent opp fra dagens kursnivåer de neste 3-6 måneder.

Se gjerne også våre analyser i dag på følgende tre nordiske aksjer: Loomis AB, Peab AB, og DFDS A/S.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


 


Avance Gas Holding (Ticker: AVANCE)

Avance Gas Holding viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nå vendt oppover igjen etter å ha korrigert noe ned i Mars 2015, og videre oppgang signaliseres altså nå for aksjen innenfor den stigende trenden.

MACD momentum-indikator har også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå nylig, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt 130,00 kroner, men deretter er det lite teknisk motstand for aksjen videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 150,00 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Avance Gas Holding så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Avance Gas Holding ved 150,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 25 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Avance Gas Holding hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Avance Gas opererer i det globale markedet for transport av flytende petroleumsgasser (LPG). Selskapet er en av verdens ledende eiere og operatører av store gasskip (VLGC) med en flåte bestående av seks moderne skip samt et nybyggingsprogram bestående av åtte VLGCer.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.avancegas.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


IDEX ASA (Ticker: IDEX)

IDEX viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har korrigert noe ned i det korte bildet innenfor den stigende trenden, men tar nå i mot ved støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Det er også støtte rundt disse nivåene ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer videre oppgang for aksjen innenfor den stigende trenden i tiden fremover.

På oppsiden er det noe teknisk motstand fra de seneste topper, rundt 7,00 kroner, men deretter er det lite teknisk motstand før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 8,00 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Idex ASA så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for IDEX ved 8,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Idex hos Nordnet her...

Kort om selskapet: IDEX ASA arbeider med fingeravtrykkteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.idex.no

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


Borregaard (Ticker: BRG)

Borregaard viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det helt korte bildet, men nå signaliserer momentum-indikatorer som RSI og Stochastics at videre oppgang for aksjen gjerne er nær forestående.

Det er lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 75,00 kroner.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det i første omgang teknisk støtte rundt 60,00 kroner, og deretter er neste støttenivå av betydning for aksjen, rundt 56,00 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Borregaard så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på aksjen.

Vi har kursmål for Borregaard ved 75,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså en oppside for Borregaard-aksjen på rundt 20 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Borregaard hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Borregaard er et biobasert spesialkjemiselskap og har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Basert på naturlig og fornybart råstoff produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier, biomaterialer og bioetanol som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også interessante posisjoner innen tilsetningsstoffer og finkjemikalier. Borregaard har 1100 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, USA, Asia og Afrika.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.borregaard.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag