*Nettavisen* Nyheter.

Dollaren kan snart koste 9,50 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

 


22.07.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på dollaren mot norske kroner, og som igjen skyter fart oppover i dag.

Dollaren stiger onsdag opp til et viktig teknisk nivå rundt 8,20, og vil om den bryter opp gjennom dette nivået utløse et nytt teknisk kjøpssignal.

Dollaren er i skrivende stund i 8,19 mot norske kroner, og kan altså om den bryter opp gjennom 8,20-nivået stå foran videre kraftig oppgang i tiden fremover.

Det vil ved et eventuelt brudd opp gjennom 8,20-nivået være lite teknisk motstand for videre oppgang for USD/NOK før opp mot tidligere topper tilbake til 2001 rundt 9,00-9,50.

Vi gjentar derfor i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere analyser av USD/NOK, og hvor vi mener at dollaren gjerne kan komme til å stige opp til 9,00-9,50 mot norske kroner i løpet av de neste 6-12 måneder.

Du kan følge kursen for USD/NOK hos IG her...

Besøk gjerne Finansblogger.no for å lese flere saker om finans, børs og aksjer m.m. her...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag