*Nettavisen* Nyheter.

Dollaren på full fart mot 9 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

 


26.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Dollaren, og som onsdag stiger kraftig igjen mot norske kroner.

Dollaren handles nå rundt 8,35 mot norske kroner, og bryter da opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 8,20-nivået.

Det vil nå være teknisk støtte for USD/NOK ned mot 8,20-nivået ved eventuelle korreksjoner ned.

Det utløses med dette bruddet opp gjennom 8,20-nivået nå et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for USD/NOK, og det vil nå være lite teknisk motstand videre oppover for dollaren mot norske kroner før opp mot tidligere topp helt tilbake til 2001, rundt 9,50.

Saken fortsetter nedenfor...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Vi har på

Aksjeanalyser.com

hatt flere analyser av Dollaren, og hvor vi har skrevet om at den gjerne kan stige helt opp mot 9,50, f.eks. her i analyse fra den 30. Oktober 2014: "

Dollaren styrker seg kraftig. Kan stige til 9-tallet mot NOK

".

Den gang var dollaren forøvrig rundt 6,70, og har nå ved kurs 8,35 i dag løftet seg med hele 25 prosent siden den gang.

Nå er det altså utløst enda et nytt og kraftig teknisk kjøpssignal for USD/NOK, og hvor videre oppgang helt opp mot 9,00-9,50 signaliseres nå på 6-12 måneders sikt.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Dollaren mot norske kroner, og vi har kursmål for USD/NOK ved 9,50 på 12 måneders sikt.

Du kan følge utviklingen for USD/NOK hos IG her...

Les gjerne også vår analyse av Euroen i går, den 25. August 2015: "Euroen på full fart mot 10 kroner".

Du kan følge utviklingen for EUR/NOK hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.