RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Dollaren på full fart mot 9-tallet

 

07.01.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på dollar mot norske kroner igjen, og som vi gjentatte ganger i høst har skrevet om at gjerne kan stige så høyt som til tidligere topper på 9-tallet.

Du kan her lese en av våre tidligere analyser av USD/NOK den 30. oktober da kursen stod i 6,72. Kursen på USD/NOK er i skrivende stund ved 7,73.

Den siste tiden har kursen på dollar mot norske kroner løftet seg kraftig videre, og nå har kursen brutt opp gjennom enda et viktig teknisk nivå ved 7,50.

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover før opp mot tidligere topper rundt 9,00-9,30.

Ved korreksjoner ned i kursen for dollar mot norske kroner så ligger det nå teknisk støtte ved først 7,50, og deretter ved 7,00. Det er imidlertid få tegn til noen korreksjon ned med det aller første slik det tekniske bildet for USD/NOK ser ut i dag.

Basert på det tekniske bildet for USD/NOK så signaliseres nå videre oppgang for dollaren i tiden fremover, og vi kan gjerne komme til å få se kursen helt opp på 9-tallet, og det kanskje allerede i løpet av 2015.

Du kan følge utviklingen for USD/NOK hos vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

For å lese flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

 

Kilde Chart:. vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com