RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Et fantastisk aksjetips - nær dobling på to måneder

 

23.01.2015 - Vi gjentok nylig på Aksjeanalyser.com den 13. januar vår tidligere kjøpsanbefaling på Norske Skog fra 15. november 2014.

Siden vi anbefalte kjøp av Norske Skog første gang den 15. november 2014, da kursen var i NOK 3,61, så har aksjen steget med hele 84 prosent til dagens sluttkurs på NOK 6,64. Bare siden vår siste anbefaling av Norske Skog den 13. januar da kursen lå i NOK 5,03 så har aksjen steget med hele 32 prosent, og det på bare 10 dager.

Vi har i begge våre tidligere analyser av Norske Skog trukket frem at selskapet er et av selskapene på Oslo Børs som tjener godt på den svake norske kronen mot utenlandske valutaer som dollar og euro.

I dag, fredag 23. januar, kom Norske Skog med et positivt resultatvarsel hvor de nettopp trekker frem dette med at kronesvekkelsen bidrar svært positivt for Norske Skog siden bare en liten andel av salget er i kroner og mer enn en tredjedel av produksjonen skjer i Norge.

Det trekkes også frem at den fallende oljeprisen er positiv på grunn av meget energiintensiv produksjon av papir fra fiber. Lavere oljepris betyr også lavere kostnader på en rekke kjemikalier som for en stor del er oljederivater.

Videre nevner Norske Skog i sitt positive resultatvarsel i dag at selskapet nyter godt av en rekke konkurrenter som stengte ned kapasitet i fjerde kvartal 2014. Dette ventes å slå ut i høyere priser i første halvår i år.

I vår analyse av Norske Skog den 15. november da kursen var i NOK 3,61 skrev vi at vi ser en mulig femdobling av aksjen, mens vi omtalte aksjen som en firedoblings kandidat i vår seneste analyse av aksjen den 13. januar ved kurs NOK 5,03.

Nå som aksjen i dag endte på NOK 6,64 så har den igjen utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal etter å ha brutt opp gjennom et viktig motstandsnivå som vi har omtalt i tidligere analyser rundt NOK 6,50.

Det er nå utløst et kraftig teknisk kjøpssignal igjen for Norske Skog fra en stor omvendt hode-skulder formasjon, og vi gjentar i dag igjen på Aksjeanalyser.com vår tidligere anbefaling av Norske Skog-aksjen.

Vi opprettholder vårt kursmål for Norske Skog-aksjen ved NOK 20,00 på 2-3 års sikt.

Selv om aksjen skulle stige til NOK 20,00 så er det fortsatt langt igjen til gamle høyder for aksjen tilbake til NOK 100,00 i 2007, og NOK 160,00 i 2001.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Se gjerne også noen av våre andre analyser de seneste dager på Thin Film (THIN) her... , og på Avocet Mining (AVM) her... Thin Film endte fredag 23. Januar opp hele 10,4 prosent til NOK 5,52, mens Avocet Mining endte opp 5,38 prosent til NOK 0,98.

 

Kilde chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com