*Nettavisen* Nyheter.

EUR/NOK bryter viktig nivå. Kan stige til 10-tallet.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


07.11.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på euro mot norske kroner (EUR/NOK), og som er i ferd med å utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal.

Kursen for EUR/NOK bryter i dag opp gjennom et viktig motstandsnivå ved 8,50, og er i skrivende stund notert til 8,52, og dersom kursen etablerer seg over 8,50-nivået noen dager nå så vil det utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for EUR/NOK.


Etter en kraftig oppgang for EUR/NOK i 2013 fra en kurs rundt 7,30 til 8,50, så har EUR/NOK i 2014 konsolidert mellom et støttenivå rundt 8,10 og et motstandsnivå rundt 8,50.

Nå kan altså EUR/NOK være i ferd med å bryte opp gjennom motstandsnivået ved 8,50, og dersom kursen etablerer seg over 8,50-nivået den nærmeste tiden så vil det altså utløses et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for EUR/NOK.

Det vil da i første omgang signaliseres videre oppgang opp mot neste motstandsnivå av større betydning som er rundt 8,80.

Skulle kursen også bryte opp gjennom 8,80-nivået så vil det være begrenset med teknisk motstand videre oppover før helt opp mot 10-tallet, og hvor kursen toppet ut rundt finanskrisen ved årsskiftet 2008/2009.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag