RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Euroen kan om få måneder koste ti kroner.

 

05.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på euro mot norske kroner.

Kronen fortsetter å falle mot både euro og dollar, og en euro koster i skrivende stund 8,85 norske kroner, og bryter med dette opp gjennom viktig teknisk nivå ved 8,80.

Kursen på euro kan om bare få måneder stige helt opp mot 10,00 mot norske kroner.

EUR/NOK bryter nå opp gjennom et viktig motstandsnivå rundt 8,80, og utløser med det nye tekniske signaler om videre oppgang i tiden fremover.

Dersom euro mot norske kroner nå etablerer seg over 8,80-nivået så vil det være begrenset med teknisk motstand for videre oppgang før opp mot tidligere topp under finanskrisen helt opp mot 10,00-nivået.

Som vi skrev i vår forrige analyse av EUR/NOK på Aksjeanalyser.com så ble det utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for EUR/NOK da kursen brøt opp fra en konsolidering mellom 8,10 og 8,50.

Videre oppgang signaliseres nå altså for euro mot norske kroner i tiden fremover, og nå kan kursen gjerne komme til å stige helt opp mot 10,00, og det kan skje fort.

Sist gang euro steg så kraftig mot norske kroner var altså under finanskrisen, og den gang steg kursen fra 7,90 den 25. august 2008 til kurs 10,10 den 26. desember 2008.

Vi ser ingen grunn til at ikke kursen kan få et så kraftig løft igjen, og så raskt også denne gangen, og det betyr at euroen kan koste 10 kroner innen gjerne bare noen få måneder.

Se siste kurs på EUR/NOK hos vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com