RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Euroen på full fart mot 10 kroner

 

25.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Euroen, og som har fått et nytt kraftig løft det seneste døgnet, og nå koster rundt 9,50 norske kroner.

Vi har i flere analyser det seneste året skrevet om at Euroen kan være på vei mot å snart koste 10 norske kroner, som her i vår analyse fra den 07. November 2014 da EUR/NOK var rundt 8,50: "EUR/NOK bryter viktig nivå. Kan stige til 10-tallet".

Nå som EUR/NOK har brutt opp gjennom et viktig motstandsnivå rundt 9,30, ja så er det stor sannsynlighet for at vi kan komme til å se Euroen i 10,00 kroner innen kort tid.

 

Ved eventuelle korreksjoner ned for EUR/NOK så vil det nå være teknisk støtte i området rundt 9,10-9,30, men det tekniske bildet signaliserer altså videre oppgang for EUR/NOK nå i tiden fremover.

Det er nå lite teknisk motstand for EUR/NOK videre oppover før opp mot tidligere høyeste kurs fra Desember 2008, da den var oppe rundt 10,00-nivået.

Vi gjentar derfor i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere analyser av Euroen mot norske kroner, og med kursmål 10,00, og som vi nå kan komme til å få se kursen opp i mot i løpet av den nærmeste tiden.

Du kan følge kursen for EUR/NOK hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 

Kilde Chart: Vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com