*Nettavisen* Nyheter.

Fredriksen-aksje fosser frem - kan mangedoble seg

Klikk på bildet for å forstørre.

 


13.10.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen Frontline.

Frontline-aksjen er tirsdag formiddag opp rundt 3,86 prosent til 27,72 kroner. Frontline-aksjen har da løftet seg med over 30 prosent siden vår positive analyse av aksjen den 17. August 2015 da aksjen var i 20,80 kroner: "Fredriksen-aksje kan tredoble seg". I den analysen fra den 17. August 2015 kan du også lese om at vi hos Aksjeanalyser.com ser svært positivt på den forestående fusjonen mellom Frontline og Frontline 2012.

Vi har også skrevet om i våre tidligere analyser av Frontline at vi på grunn av den lave oljeprisen ser for oss at det igjen kan gi økende etterspørsel etter å bruke råoljetankskip som oljelagre, og som igjen kan presse ratene oppover.

Nylig kunne vi lese i Dagens Næringsliv at stortankratene passerte 100.000 dollar. Sist dette skjedde var i 2008, skrev Dagens Næringsliv fredag 02. Oktober 2015. Den seneste tiden har ratene for VLCC-er ligget rundt 80.000-100.000 dollar per dag.

Saken fortsetter nedenfor...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Ser vi på det tekniske bildet for Frontline-aksjen så er neste viktige tekniske nivå å følge med på nå ved 35,00 kroner.

Brytes 35,00-nivået, og slik vi hos Aksjeanalyser.com tror vil skje innen kort tid nå. Ja så vil det utløses et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Frontline-aksjen.

Det vil da ved et slikt brudd opp i gjennom 35,00-nivået utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for Frontline-aksjen fra en stor omvendt hode skulder formasjon.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Potensialet for aksjen vil da i henhold til nevnte formasjon, og et slikt kraftig teknisk kjøpssignal, være helt opp mot 100,00 kroner på 1-3 års sikt.

Selv om Frontline-aksjen skulle stige opp mot 100,00 kroner så vil den fortsatt være over 70 prosent lavere enn da den før finanskrisen i 2008 var rundt 370,00 kroner.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com vårt kortsiktige kursmål for Frontline-aksjen ved 35,00 kroner, og så ser vi altså et potensiale for aksjen helt opp mot 100,00 kroner på 1-3 års sikt. Det vil i så fall innebære nær en firedobling av aksjekursen fra dagens kursnivå.

Du kan følge aksjekursen for Frontline hos IG her...

Se gjerne også diagram over kursutviklingen for Frontline-aksjen nederst i saken her.

Annonse (Nidelv International ASA):

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Diagram over kursutviklingen for Frontline:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag