RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Fredriksen-aksje kan flerdoble seg

 

24.11.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen Frontline Ltd. (Ticker: FRO).

Tankrederiet Frontline Ltd. presenterte i dag sitt beste tredje kvartalsresultat siden 2008.

Frontline fikk et nettoresultat på 17,4 millioner dollar i 3. kvartal 2015, mot et tap på 59,6 millioner dollar i tilsvarende periode ifjor.

Samtidig steg driftsresultatet til 19,3 millioner dollar, mot minus 37,5 millioner dollar i samme periode ifjor.

Mandag 30. November avholder Frontline Ltd. og Frontline 2012 generalforsamling for å stemme over den foreslåtte fusjonen av de to rederiene.

Ved en gjennomføring av fusjonen, og som det er all grunn til å tro at vil skje, så er planen for det sammenslåtte selskapet å betale kvartalsvise utbytter tilsvarende resultatet per aksje justert for engangseffekter.

Det er ventet at første utbytte fra det sammenslåtte selskapet vil bli vedtatt, og utbetalt allerede i desember 2015, opplyser Frontline i sin presentasjonen i dag.

Vi har tidligere skrevet om i analyse av Frontline den 17. August 2015 at vi hos Aksjeanalyser.com ser veldig positivt på den forestående fusjonen av Frontline Ltd. og Frontline 2012.

Du kan lese vår analyse av Frontline fra den gang den 17. August 2015 da aksjen var i 20,80 kroner: "Fredriksen-aksje kan tredoble seg"

Frontline-aksjen stiger kraftig tirsdag etter resultatpresentasjonen, og er tirsdag formiddag opp hele 9,54 prosent til 26,63 kroner. Videre kursoppgang signaliseres nå for Frontline-aksjen i tiden fremover.

Saken fortsetter etter annonsen nedenfor her...

 

Teknisk Analyse av Frontline-aksjen:

Ser vi på det tekniske bildet for Frontline-aksjen (jf. diagram nederst i saken her) så er Frontline-aksjen i ferd med å etablere en langsiktig stigende trend.

Det er også etablert en stor omvendt hode-skulder formasjon for aksjen, og hvor et etablert brudd opp i gjennom 30,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Frontline-aksjen.

Aksjen har testet dette motstandsnivået opp mot 30,00 kroner et par ganger nå, og vi hos Aksjeanalyser.com tror at et etablert brudd opp i gjennom 30,00-nivået er nært forestående.

 
Det vil altså utløses et kraftig teknisk kjøpssignal om Frontline-aksjen bryter opp i gjennom 30,00-nivået, og da vil aksjen kunne stige kraftig i tiden fremover.

Det vil da være lite teknisk motstand for videre oppgang for Frontline-aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 80,00 kroner.

Deretter vil det være lite teknisk motstand videre oppover før opp mot 120,00 kroner for Frontline-aksjen.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Frontline, og vi ser et potensiale for aksjen helt opp mot 80,00-120,00 kroner på 1-2 års sikt.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså en mulig flerdobling for Frontline-aksjen på 1-2 års sikt.

Du kan følge utviklingen for Frontline-aksjen hos IG her... [sponset lenke]

Les gjerne også vår nylige analyse av en annen av Fredriksen-aksjene på Oslo Børs her:  "Fredriksen-aksje 18-doblet seg - nå kan det skje igjen"

Diagram over kursutviklingen for Frontline:

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com