RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Fredriksen-aksje kan stige 60 prosent

22.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Statoil (Ticker: STL), Marine Harvest Group (Ticker: MHG), og Frontline (Ticker: FRO).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på to av disse tre aksjene, mens vi har en negativ analyse på en av dem.

For en av aksjene ser vi et potensiale på rundt 60 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


 

Frontline (Ticker: FRO)

Frontline har de seneste månedene konsolidert mellom et støttenivå rundt 18,00 kroner, og et motstandsnivå rundt 24,00 kroner.

Aksjen vender nå oppover igjen, og momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer videre oppgang for aksjen på kort sikt.

Det vil trolig komme en test av motstandsnivået rundt 24,00 kroner i løpet av den nærmeste tiden.

Den underliggende trenden for aksjen er positiv, og MACD momentum-indikator har også utløst et nytt kjøpssignal for Frontline de seneste dagene.

Frontline fremstår samlet sett positiv basert på det tekniske bildet for aksjen, og vi mener på Aksjeanalyser.com at det gjerne kan komme et brudd opp gjennom 24,00-nivået i løpet av kort tid. Dette vil isåfall utløse et nytt sterkt teknisk kjøpssignal for aksjen, og hvor det vil signaliseres en ny test av motstandsnivået ved tidligere topper rundt 35,00 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Frontline så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Frontline ved 24,00 kroner på kort sikt (1-3 uker), og ved 35,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for Frontline på rundt 60 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Frontline er en volatil aksje, og det kan gjerne virke voldsomt med 60 prosent oppgang på bare 3-6 måneder. Vi trenger imidlertid ikke gå lenger tilbake enn til desember 2014 så løftet aksjen seg fra rundt 9,00 kroner, og til over 38,00 kroner i midten av januar 2015. Det var en oppgang på over 300 prosent i løpet av bare halvannen måned.

Du kan følge aksjekursen til Frontline hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Frontline Ltd. is a major, Bermuda based, tanker company. As a result of the acquisitions of vessels and companies since 1996, Frontline Ltd. has established itself as the world leader in the international seaborne transportation of crude oil, with one of the world's largest fleets of VLCC and Suezmax tankers, and Suezmax OBO carriers.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.fronline.bm

 

Kilde Chart: vikingen.se

 


 

Statoil (Ticker: STL)

Statoil har siden slutten av 2014 etablert en ny og stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, men vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden, samt støttenivået ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig er nå 50-dagers glidende gjennomsnitt nær ved å bryte opp gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt, og som hvis det skjer vil utløse det som heter et Golden Cross Signal. Dette regnes for å være et sterkt teknisk kjøpssignal, og indikerer at både den kortsiktige og langsiktige trenden for aksjen har vendt til positiv, og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at den senere tids konsolidering i aksjen gjerne går mot sin slutt, og at videre oppgang for aksjen gjerne er nær forestående.

På oppsiden er nå første tekniske motstandsnivå av betydning rundt de seneste topper ved 160,00-nivået, og deretter er neste motstandsnivå opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 170,00 kroner.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Statoil så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Statoil ved 170,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Statoil hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Statoil er et internasjonalt energiselskap med virksomhet i 34 land. Basert på 40 års erfaring fra olje- og gassproduksjon på norsk sokkel, anvender vi teknologi og nyskapende forretningsløsninger for å møte verdens energibehov på en ansvarlig måte. Statoil har hovedkontor i Stavanger med om lag 23.000 ansatte over hele verden og er børsnotert i New York og Oslo.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.statoil.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Marine Harvest Group (Ticker: MHG)

Marine Harvest viser en negativ utvikling, og har etablert en fallende trend siden januar 2015, og hvor videre kursnedgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Aksjen faller nå under et viktig teknisk støttenivå rundt 90,00 kroner, og videre fall for aksjen ned mot 84,00 kroner signaliseres nå på kort sikt (1-3 uker).

På noe lengre sikt (3-6 måneder) indikeres videre nedgang for aksjen ned mot 76,00 kroner.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com vår tidligere negative analyse på Marine Harvest Group. Vi har kortsiktig (1-3 uker) kursmål for aksjen ved 84,00 kroner, og på 3-6 måneders sikt har vi kursmål for Marine Harvest ved 76,00 kroner.

Du kan følge aksjekursen til Marine Harvest Group hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Marine Harvest ASA er et av verdens ledende sjømatselskap og verdens største produsent av atlantisk laks. Selskapet har om lag 11.700 ansatte, virksomhet i 24 land og omsatte i 2014 for 25,5 milliarder kroner. Marine Harvest er notert på Oslo Børs og New York Stock Exchange.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.marineharvest.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com