*Nettavisen* Nyheter.

Gullprisen kan falle til 700 dollar

Klikk på bildet for å forstørre.

 


30.07.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på gullprisen igjen, og som fortsetter å falle videre og i skrivende stund omsettes rundt 1.086 dollar per unse gull.

Det ble som vi skrev om i vår forrige analyse av gullprisen den 20. Juli 2015, utløst et kraftig teknisk salgssignal for gullprisen da den brøt ned gjennom to viktige tekniske støttenivåer ved 1.160 og 1.140 dollar.

Det er nå lite teknisk støtte videre nedover for gullprisen før ned mot 1.000 dollar, og det tekniske bildet for gullprisen indikerer nå at gullprisen gjerne vil komme til å falle ned mot 1.000 dollar i løpet av de kommende månedene.

Dersom også støttenivået rundt 1.000 dollar skulle brytes for gullprisen så vil det igjen utløses nye kraftige tekniske salgssignaler for gullprisen. Det vil da signaliseres videre kraftig fall for gullprisen helt ned mot nedre trendlinje i den langsiktige fallende trenden for gullprisen, helt ned mot 700 dollar på 1-2 års sikt.

Ved eventuelle rekyler opp for gullprisen så vil det nå være betydelig teknisk motstand opp mot 1.140-1.160 dollar, men slik det tekniske bildet ser ut for gullprisen i skrivende stund så virker videre nedgang ned mot 1.000 dollar nivået mer sannsynlig i månedene fremover nå.

Du kan følge gullprisen hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

IG.com


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.