RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Kan bli turbulens for Norwegian-aksjen fremover

 

10.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com shortsalg av Norwegian Air Shuttle som Dagens Tradingcase.

Norwegian-aksjen utløste i går et salgssignal fra en hode-skulder formasjon etter brudd ned gjennom et viktig støttenivå ved NOK 280,00, og videre kursfall signaliseres nå for aksjen i tiden fremover.

Aksjen falt i går også under sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt, og som er med og gir ytterligere negative tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen på kort sikt.

I første omgang signaliseres videre nedgang for aksjen ned mot et støttenivå rundt NOK 240,00, og støttenivået ved 200-dagers glidende gjennomsnitt rundt NOK 235,00.

Dersom også NOK 235,00-nivået skulle brytes så vil en ny test av tidligere bunner i slutten av 2013, og sommeren 2014, rundt NOK 180,00 signaliseres.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser nå en fallende tendens, og signaliserer videre nedgang for Norwegian-aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikator har også gitt salgssignal for Norwegian, og er således med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler som nå er utløst for aksjen.

Basert på disse negative tekniske signaler som nå er utløst for Norwegian Air Shuttle så har vi på Aksjeanalyser.com valgt shortsalg av aksjen som Dagens Tradingcase på Oslo Børs.

Vi har kortsiktg (1-3 uker) kursmål for Norwegian-aksjen ved NOK 240,00, og stop-loss for slikt shortsalg kan gjerne settes ved NOK 295,00.

For se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.

 

Kilde Chart: Vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com