Konserndirektør kjøper aksjer - det kan være smart

 

19.01.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com kjøp av Electromagnetic Geoservices (Ticker: EMGS) som Dagens Tradingcase.

Det har i dag også kommet børsmelding om at konserndirektør Ole A. Heggheim, har kjøpt 64.000 aksjer i selskapet til en kurs på 4,15 kroner. Etter denne transaksjonen eier Heggheim 164.000 aksjer og 300.000 opsjoner i EMGS.

Teknisk Analyse:

Electromagnetic Geoservices har de seneste måneder etablert en stigende trend i det korte bildet, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Det ble utløst kjøpssignal for aksjen da den brøt opp gjennom et viktig motstandsnivå rundt NOK 4,00, og det nivået bør nå representere et betydelig støttenivå for aksjen ved eventuelle korreksjoner ned.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser nå en stigende tendens og signaliserer videre oppgang for EMGS-aksjen i tiden fremover.

På oppsiden er første motstandsnivå av større betydning nå opp mot NOK 5,00-nivået, og hvor det blant annet er motstand ved 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjen har forøvrig brutt opp gjennom 50-dagers glidende gjennomsnitt, og som nå viser en stigende tendens, og dette er med og underbygger de øvrige tekniske signaler om en positiv trend for aksjen i det korte bildet.

At volumet har tatt seg opp under de de seneste månder, mens aksjen har etablert en stigende trend, er med og gir ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

EMGS fremstår samlet sett ut i fra det tekniske bildet for aksjen som en interessant kjøpskandidat på kort sikt, og vi har altså valgt EMGS som Dagens Tradingcase og har et kortsiktig kursmål for aksjen ved NOK 5,00 på 4-8 ukers sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 3,75.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Les gjerne også vår analyse fra fredag 16. januar på Seadrill, og som vi mener nå kan være i ferd med å ha etablere en bunn rundt dagens nivå etter å ha falt over 70 prosent på et halvt år.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.