*Nettavisen* Nyheter.

Kraftig salgssignal for S&P-500 i USA!

Klikk på bildet for å forstørre.

 

13.10.2014 - S&P 500 indeksen i USA falt kraftig mandag kveld, og brøt rett ned gjennom et veldig viktig teknisk støttenivå ved 1900 poeng.

Som vi skrev om i vår tidligere analyse på Aksjeanalyser.com av S&P 500 den 06. oktober så var det allerede da gitt flere negative tekniske signaler som indikerte at den 5 år lange oppturen gjerne snart er over, og i dag er det utløst nye kraftige tekniske salgssignaler for den brede S&P 500 indeksen i USA.


S&P 500 har nå både brutt ned gjennom et viktig støttenivå ved 1900 poeng, og ned gjennom det viktige 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Det har nå også blitt et brudd ut av den 5 år lange stigende trenden, og det er også utløst teknisk salgssignal fra en dobbel topp formasjon.

I henhold til salgssignalet fra denne dobbel-topp formasjonen så signaliseres det nå i første omgang videre fall ned mot 1800 poeng, og som også er neste støttenivå av større betydning for S&P 500.

Ved eventuelle rekyler opp for S&P 500 så ligger det nå betydelig teknisk motstand rundt 1900-1906 poeng.

Videre fall signaliseres nå for S&P 500 i tiden fremover, og i første omgang ned mot 1800 poeng, og dersom det nivået brytes så vil neste støttenivå av betydning være ved 1700 poeng. Brytes også 1700-nivået så vil det være begrenset med teknisk støtte for S&P-500 før ned mot 1470-1500 poeng.

Kort om S&P 500: «An index of 500 stocks chosen for market size, liquidity and industry grouping, among other factors. The S&P 500 is designed to be a leading indicator of U.S. equities and is meant to reflect the risk/return characteristics of the large cap universe. Companies included in the index are selected by the S&P Index Committee, a team of analysts and economists at Standard & Poor?s. The S&P 500 is a market value weighted index ? each stock?s weight is proportionate to its market value.»

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: Vikingen.se

Disclaimer:
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.