Norwegian-aksjen ventes å lande snart

 


15.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com shortsalg av Norwegian Air Shuttle som Dagens Tradingcase.

Norwegian Air Shuttle har steget kraftig de seneste månedene, men begynner nå å falle tilbake etter å ha testet et betydelig motstandsnivå rundt NOK 290,00-nivået.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at aksjen er overkjøpt på kort sikt, og at det gjerne kan komme en korreksjon ned for aksjen i løpet av den nærmeste tiden.

MACD momentum-indikator er også nær ved å utløse salgssignal for Norwegian-aksjen.

Første tekniske støttenivå av større betydning ligger rundt NOK 235,00-245,00, og det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer at det gjerne kan komme en korreksjon ned mot det nivået i løpet av de kommende ukene.

Basert på det samlede tekniske bildet for aksjen så har vi på Aksjeanalyser.com i dag valgt shortsalg av Norwegian Air Shuttle som Dagens Tradingcase.

Vi har kursmål for slikt shortsalg av Norwegian-aksjen ved NOK 245,00, og stop-loss for shortsalg av Norwegian ved NOK 293,00.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.Du kan lese mer om shortsalg på websidene til vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.