*Nettavisen* Nyheter.

Oljeprisen kan falle til 20 dollar

Klikk på bildet for å forstørre.

 


13.11.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på oljeprisen (Brent Spot).

Oljeprisen falt torsdag kraftig etter at USA's energiinformasjonskontor (EIA) meldte at oljelagrene steg med 4,2 millioner fat i løpet av uken frem til 06. november. Analytikere hadde i følge WSJ på forhånd ventet en økning på 1,1 millioner fat.

Prisen for Brent Spot har nå brutt ned i gjennom et viktig teknisk støttenivå rundt USD 46,00, og det er med dette utløst et nytt kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen.

Oljeprisen stiger noe fredag morgen, og er i skrivende stund ved 45,69 dollar, men det vil nå være teknisk motstand for Brent Spot opp mot USD 46,00 ved rekyler opp for oljeprisen.

Vi hos Aksjeanalyser.com tror denne lille rekylen opp for oljeprisen fredag morgen vil bli kortvarig, og vi tror den vil vende nedover igjen om kort tid.

Saken fortsetter nedenfor...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Videre nedgang signaliseres altså nå for oljeprisen i tiden fremover etter at den nå har brutt ned i gjennom det viktige tekniske støttenivå ved USD 46,00.

Neste tekniske støttenivå av betydning for Brent Spot er nå ned mot USD 42,00, men brytes også det nivået så vil det trolig komme en test av støttenivået ned mot tidligere bunn fra under finanskrisen i 2008/2009 rundt USD 35,00-36,00.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Vi gjentar i dag hos

Aksjeanalyser.com

vårt tidligere prismål for oljeprisen, og hvor vi ser oljeprisen ned mot USD 36,00 på noen måneders sikt.

Videre så ser vi heller ikke bort i fra at det kan komme et kraftig fall helt ned mot USD 20,00-25,00 for oljeprisen om den også skulle bryte ned i gjennom USD 35,00-nivået.

Vi tror imidlertid oljeprisen da vil hente seg raskt inn igjen, og gjerne stabilisere seg i området rundt USD 40,00-60,00 i de neste 2-3 årene.

Du kan følge utviklingen for oljeprisen (Brent Crude) hos IG her... [sponset lenke]

Les gjerne også analyse av viktige børsindekser i dag hos IG: "Levels to watch - FTSE, DAX and Dow" [sponset lenke]

Les gjerne også vår analyse av SAS-aksjen fra den 06. November: "Ser SAS-aksjen til himmels - kan tredoble seg"

Diagram over utviklingen for Brent Spot (øverst dagdiagram, og nederst ukediagram):

Klikk på bildet for å forstørre.

 Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag