RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Oljeprisen kan nå falle til 36 dollar som i 2009

 

21.07.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på oljeprisen igjen, og som i løpet av de seneste ukene har utløst et nytt teknisk salgssignal.

Som vi har skrevet om i tidligere analyser av oljeprisen så var USD 63,00 et viktig teknisk nivå for oljeprisen, og det ble da utløst et nytt teknisk salgssignal for oljeprisen da den nylig brøt ned gjennom det nivået.

Oljeprisen er i skrivende stund i USD 56,70, og det er nå lite teknisk støtte videre nedover for oljeprisen før ned mot forrige bunn i Januar 2015, rundt USD 45,00.

Dersom oljeprisen også skulle bryte ned gjennom USD 45,00 nivået så vil det signaliseres videre fall for oljeprisen helt ned mot tidligere bunn i 2009 rundt USD 36,00.

Det samlede tekniske bildet for oljeprisen indikerer altså videre fall for oljeprisen i ukene og månedene som kommer, og i første omgang en ny test av støttenivået ved forrige bunn i Januar 2015, rundt USD 45,00. Men skulle det nivået også brytes så vil det altså utløses et nytt kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen, og hvor da videre nedgang ned mot forrige bunn tilbake til 2009 rundt USD 36,00 vil signaliseres på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge oljeprisen hos IG her...

Besøk gjerne Finansblogger.no for å lese flere saker om finans m.m. her...

 Kilde Chart: IG.com


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com