*Nettavisen* Nyheter.

Oljeprisen kan stige til 90 dollar

11.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX), Oljeprisen (Brent-spot), og S&P-500 indeksen i USA.

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på både Oslo Børs Benchmark indeks, Brent-olje, og S&P-500 indeksen i USA, og venter videre oppgang for dem alle i månedene fremover.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX)

Oslo Børs Benchmark indeks viser en sterk utvikling, og har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt opp gjennom tidligere topp i 2014 ved 634 poeng.

Det er nå teknisk støtte for Oslo Børs Benchmark indeks ned mot 634 poeng ved korreksjoner ned.

Videre så er det teknisk støtte for Oslo Børs Benchmark indeks ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, rundt 630 poeng. Det er med andre ord god teknisk støtte for Oslo Børs Benchmark indeks nå i området rundt 630-634 poeng.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for Oslo Børs Benchmark indeks i tiden fremover.

Det er lite teknisk motstand videre oppover for Oslo Børs Benchmark indeks nå før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 730 poeng.

Basert på det samlede positive tekniske bildet som Oslo Børs Benchmark indeks nå viser så vurderer vi på Aksjeanalyser.com at det gjerne kan komme videre oppgang opp mot 730 poeng for Oslo Børs Benchmark indeks på 3-6 måneders sikt.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Brent-Spot:

Oljeprisen ved Brent-Spot har etablert en stigende trend de seneste måneder, og hvor videre oppgang for Brent-oljen signaliseres i tiden fremover.

Det er utløst teknisk kjøpssignal for Brent-oljen fra en større dobbel-bunn formasjon, og hvor kjøpssignal ble utløst da oljeprisen etablerte seg over 63,00 dollar.

Det er nå støtte ved 63,00 dollar for Brent-oljen ved korreksjoner ned.

Potensialet for Brent-oljen i henhold til det kjøpssignal som nå er utløst, er opp mot cirka 75,00 dollar på 2-3 måneders sikt.

Dersom Brent-oljen skulle bryte opp gjennom 75,00 dollar så vil det utløses et nytt kjøpssignal for Brent-oljen, og da vil den kunne løfte seg videre helt opp mot 90,00 dollar på 6-12 måneders sikt.

Basert på de positive tekniske signaler som er utløst for Brent-oljen den seneste tiden så mener vi på Aksjeanalyser.com at Brent-oljen gjerne kan komme til å få et løft opp mot 75,00 dollar på 2-3 måneders sikt.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


S&P-500:

S&P-500 indeksen viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres nå for S&P-500 i tiden fremover.

S&P-500 indeksen har brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt 2.100 poeng, og det er nå begrenset med teknisk motstand videre oppover før ved øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 2.300 poeng.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for S&P-500 i tiden fremover.

Ved eventuelle korreksjoner ned så er det i første omgang teknisk støtte for S&P-500 ved 2.100 poeng, og hvor det også er støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Deretter er neste støttenivå av større betydning ved 200-dagers glidende gjennomsnitt, og som sammenfaller med nedre trendlinje i den stigende trenden, rundt 2.000-2.030 poeng.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for S&P-500 så vurderer vi på Aksjeanalyser.com at det gjerne kan komme et videre løft opp mot 2.300 poeng for S&P-500 på 3-6 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.