RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Oljeprisen stuper - kan nå falle til 40 dollar

 

29.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på oljeprisen (Brent-olje) og som raser videre mandag, og i skrivende stund er på ny års laveste notering på USD 57,55, og som er en nedgang på cirka 3,5 prosent siste døgn.

Det utløses nå nye negative tekniske signaler for oljeprisen når den nå bryter ned fra den siste tids konsolidering mellom USD 58,00-62,00, og som den har svingt mellom de siste ukene.

Det er nå lite teknisk støtte videre nedover for oljeprisen (Brent Crude Spot) før ned mot USD 50,00-nivået.

Dersom oljeprisen også skulle bryte ned gjennom USD 50,00-nivået så vil det trolig komme et videre fall ned mot tidligere bunn fra under finanskrisen i 2008, rundt USD 40,00.

Vi har gjentatte ganger i høst kommet med oppdaterte tekniske analyser av oljeprisen på Aksjeanalyser.com, og hvor vi har uttalt at det tekniske bildet for oljeprisen signaliserer videre fall de kommende 3-6 måneder.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com at det tekniske bildet for oljeprisen indikerer at det gjerne vil kunne komme en test av tidligere bunn under finanskrisen helt ned mot USD 40,00-nivået i løpet av de neste 3-6 måneder.

Vi venter altså et videre kraftig fall for oljeprisen de neste 3-6 måneder, og da gjerne helt ned mot USD 40,00 for Brent Crude Spot, og vi tror da som omtalt i tidligere analyser av Oslo Børs at det kan komme et kraftig fall for Oslo Børs i 2015, og i verste fall kanskje så mye som et 60 prosent fall fra dagens nivå for Oslo Børs i løpet av 2015.

Du kan følge utviklingen i oljeprisen (Brent Crude Spot) hos EuroInvestor.com her...

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com