*Nettavisen* Nyheter.

Oslo Børs: Selg, selg, selg!

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer, og hvor det tekniske bildet for aksjene signaliserer videre kursfall for dem alle i tiden fremover: Fred Olsen Energy (Ticker: FOE), Subsea 7 (Ticker: SUBC), og Schibsted (Ticker: SCH).


Klikk på bildet for å forstørre.

 

09.07.2014 - Fred Olsen Energy (Ticker: FOE) er i en langsiktig fallende trend, og en fortsatt svak utvikling signaliseres videre fremover for aksjen innenfor denne fallende trenden.

Etter å ha fått en kortsiktig rekyl opp mot øvre trendlinje i den langsiktige fallende trenden så vender aksjen nå igjen nedover, og momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer alle nå videre nedgang for aksjen i tiden som kommer.

Aksjen faller tilbake etter å ha testet et betydelig motstandsnivå som ligger rundt NOK 176,00, samt motstandsnivået ved øvre trendlinje i den langsiktige fallende trenden.

På nedsiden er nå neste støttenivå rundt NOK 157,00, og deretter er det lite teknisk støtte før ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt NOK 140,00.

Basert på dette negative tekniske bildet som Fred Olsen Energy viser, og hvor en fortsatt svak utvikling for aksjen signaliseres, så vurderes aksjen som en salgskandidat på dagens kursnivå. Ut ifra det tekniske bildet for aksjen så indikeres et mulig fall ned mot NOK 140,00-nivået på 3-6 måneders sikt.

Kort om selskapet: Fred. Olsen Energy ASA (FOE) tilbyr tjenester til offshoreindustrien innen utvikling og produksjon av olje og gass. Selskapet bygger på 150 års erfaring fra Shipping og over 35 år innen offshore.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 

09.07.2014 - Subsea 7 (Ticker: SUBC) viser en negativ utvikling innenfor en langsiktig fallende trend, og hvor videre kursnedgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Subsea 7 faller igjen tilbake etter å ha vært oppe og testet motstandsnivået ved øvre trendlinje i den langsiktige fallende trenden, og nå signaliserer flere ulike momentum-indikatorer som MACD og Stochastics videre kursnedgang for aksjen i tiden som kommer.

Aksjen har også brutt ned gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og med det gitt ytterligere negative signaler for den videre kursutviklingen fremover.

Neste støttenivå av betydning ligger nå rundt NOK 105,00, og deretter er neste støttenivå ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt NOK 100,00.

Basert på disse negative tekniske signaler for aksjen så vurderes Subsea 7 som en salgskandidat på dagens kursnivå. Det tekniske bildet for Subsea 7 indikerer at aksjen kan komme til å falle ned mot NOK 100,00-nivået på 1-3 måneders sikt.

Kort om selskapet: Subsea 7 S.A. is a seabed-to-surface engineering, construction and services contractor to the offshore energy industry worldwide. We provide integrated services, and we plan, design and deliver complex projects in harsh and challenging environments.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


09.07.2014 - Schibsted (Ticker: SCH) har i 2014 brutt ut av en langsiktig stigende trend, og etablert en ny og fallende trend hvor videre kursnedgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Etter å ha testet motstandsnivået ved øvre trendlinje i denne fallende trenden ved flere anledninger den senere tiden så faller aksjen nå igjen tilbake, og momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer videre kursfall for aksjen fremover.

Det ligger begrenset med teknisk støtte for aksjen før ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt NOK 290,00.

Det ble for en tid tilbake også gitt salgssignal for aksjen da 50-dagers glidende gjennomsnitt brøt ned gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt (et såkalt death cross signal). Dette er med og gir ytterligere negative signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Basert på dette negative tekniske bildet som Schibsted viser så vurderes aksjen som en salgskandidat på dagens kursnivå, og videre kursnedgang ned mot NOK 290,00 signaliseres for aksjen på 1-3 måneders sikt.

Kort om selskapet: Schibsted har om lag 7 800 ansatte i 29 land. Konsernet har to strategiske pilarer. Den første er Mediehus med ledende posisjoner på papir og nett. Nedslagsfeltet er Skandinavia samt utvalgte markeder internasjonalt. Den andre strategiske pilaren er Online rubrikk. Her har vi ledende posisjoner med god vekst og høy lønnsomhet i en rekke europeiske markeder. Dette kombineres med etablering i nye land. Schibsted omsatte i 2012 for NOK 14,8 mrd., 40 prosent av dette på internett.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.comDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag