RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

PGS-aksjen kan snart stupe til 20 kroner.

 

08.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com shortsalg av Petroleum Geo Services (PGS) som Dagens Tradingcase.

Petroleum Geo Services (PGS) viser en meget svak utvikling innenfor en bratt fallende trend, og hvor videre kursfall for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre kursfall for Petroleum Geo Services i tiden som kommer.

MACD momentum-indikator er også i salgssignal for PGS, og er således med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler for den videre utviklingen til aksjen.

På nedsiden er første støttenivå ved de seneste bunner, og som er rundt NOK 32,20, men deretter er det begrenset med støtte før ved tidligere bunn fra under finanskrisen helt ned mot NOK 20,00 kroner.

Ved rekyler opp i aksjen så ligger det i første omgang teknisk motstand fra 50-dagers glidende gjennomsnitt, rundt NOK 39,00.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for aksjen så har vi i dag på Aksjeanalyser.com valgt shortsalg av Petroleum Geo Services som Dagens Tradingcase på Oslo Børs.

Vi har kursmål for slikt shortsalg av Petroleum Geo Services ved NOK 32,20 på 1-3 ukers sikt. Vi har videre stop-loss for slikt shortsalg av Petroleum Geo Services ved NOK 39,20. På litt lengre sikt (6-12 måneder) så har vi kursmål for Petroleum Geo Services ved NOK 20,00, altså ned mot tidligere bunn fra under finanskrisen.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.Du kan lese mer om shortsalg på websidene til vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.