*Nettavisen* Nyheter.

REC-aksjen kan stupe til 55 øre - kraftig salgssignal utløst i dag

Klikk på bildet for å forstørre.

 


16.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på REC Silicon, og som stuper på Oslo Børs i dag med et fall på over seks prosent til 1,81 kroner.

Nå er det utløst et nytt kraftig teknisk salgssignal for REC Silicon, og aksjen kan falle helt ned mot tidligere bunn i 2012, rundt NOK 0,55 på 6-12 måneders sikt.

Aksjen har vist en veldig svak utvikling helt siden 11. mars 2014, og da den hadde en høyeste topp i år ved NOK 5,00.

Siden da har aksjen etablert en fallende trend, og hvor det har blitt utløst flere tekniske salgssignaler for aksjen gjennom det siste halve året.

I dag er det altså utløst et nytt kraftig teknisk salgssignal for REC Silicon, og det fra en stor hode-skulder formasjon, og hvor salgssignalet nå i dag ble utløst da aksjen falt ned gjennom et viktig støttenivå ved NOK 1,90.

Det signaliseres i første omgang videre fall for aksjen ned mot NOK 1,15 på 1-3 måneders sikt, og det er nå lite teknisk støtte for aksjen videre nedover før ned mot NOK 1,15-nivået.

Dersom også NOK 1,15-nivået brytes så vil det signaliseres videre fall helt ned mot tidligere bunn i 2012, rundt NOK 0,55.

Det samlede tekniske bildet for REC Silicon aksjen fremstår nå som svært negativt, og vi gjentar vår tidligere vurdering av aksjen den 17. september (kurs den gang: NOK 2,93) som en interessant aksje for shortsalg.

Basert på det negative tekniske bildet for aksjen, og etter dagens kraftige salgssignal, så vil REC Silicon gjerne kunne falle til både NOK 1,15 på 1-3 måneders sikt, men gjerne også helt ned til tidligere bunn i 2012, rundt NOK 0,55 på 6-12 måneders sikt. Kursen er ved analyse 1,815, og stop-loss for slik shortsalg i REC Silicon kan gjerne settes ved NOK 1,95, altså om aksjen bryter opp gjennom det som nå er et motstandsnivå rundt NOK 1,90.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.Du kan lese mer om shortsalg på websidene til vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.