RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

SAS-aksjen flyr høyt - opp 23 prosent på en uke!

 

24.11.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på SAS-aksjen igjen, og som virkelig har fått luft under vingene den siste uken.

Vi hadde for kort tid siden (9.nov. ved kurs NOK 10,90) analyse på SAS-aksjen, og hvor vi hadde en kjøpsanbefaling på aksjen med kursmål NOK 20,00-24,00 på 1-2 års sikt. Aksjen har nå steget kraftig den siste tiden, og handles i skrivende stund rundt NOK 13,25.


I vår forrige analyse av SAS på Aksjeanalyser.com skrev vi om at aksjen synes å ha funnet god teknisk støtte ned mot NOK 10,00-nivået, og de seneste måneder har aksjen konsolidert mellom et støttenivå ved NOK 10,00, og et motstandsnivå ved NOK 12,00.

Nå bryter aksjen opp fra denne konsolideringsformasjonen, og opp gjennom motstandsnivået ved NOK 12,00.

Dette er med og gir nye positive tekniske signaler for SAS-aksjen, og for den videre utviklingen til aksjen i tiden fremover.

Aksjen har nå også brutt opp gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og dette er med og gir ytterligere positive signaler for den videre kursutviklingen for aksjen i tiden som kommer.

Neste tekniske motstandsnivå ligger nå ved NOK 15,00-nivået, men deretter er det begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot NOK 20,00-nivået.

Basert på det positive tekniske bildet for SAS-aksjen så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com vår kjøpsanbefaling på aksjen, og med kursmål for aksjen ved NOK 20,00-24,00. Vi endrer tidsperspektivet for kursmålet fra 1-2 år til 6-12 måneder.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com