RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Seadrill-aksjen kan stupe 40 prosent

 

05.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Seadrill, og som har utløst et kraftig teknisk salgssignal.

Det ble utløst et kraftig teknisk salgssignal for Seadrill da aksjen brøt ned gjennom et viktig teknisk støttenivå fra tidligere bunner rundt 70,00 kroner.

Det vil nå være motstand opp mot 70,00 kroner for aksjen ved eventuelle rekyler opp.

Nå signaliseres imidlertid videre nedgang for aksjen i tiden fremover, og det er nå lite teknisk støtte videre nedover for aksjen før ned mot tidligere bunn fra 2008, rundt 40,00 kroner.

Aksjen er i en langsiktig fallende trend, og det samlede tekniske bildet for aksjen signaliserer nå videre nedgang for Seadrill aksjen i månedene fremover.

Les gjerne også vår analyse av oljeprisen, og Statoil-aksjen, i går den 04. August: "Oljeprisen kan falle til 20 dollar".

Du kan følge utviklingen for oljeprisen (Brent Crude) hos IG her...

Seadrill-aksjen har altså utløst et kraftig teknisk salgssignal, og hvor videre kraftig fall helt ned mot 40,00 kroner nå signaliseres på 6-12 måneders sikt. Aksjen kan altså komme til å falle så mye som 40 prosent videre ned fra dagens nivå på 6-12 måneders sikt.

Basert på dette kraftige tekniske salgssignal som nå er utløst for Seadrill, og det generelt negative tekniske bildet for aksjen, så har vi i dag hos Aksjeanalyser.com en negativ vurdering av aksjen med kursmål 40,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen for Seadrill hos Skandiabanken her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 

Kilde Chart: Vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com