RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Snart kan 100 SEK koste 110 NOK

 


31.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på svenske kroner mot norske kroner (SEK/NOK).

Den norske kronen har som kjent svekket seg kraftig mot ulike valutaer det seneste året, og det også mot svenske kroner.

Kursen for 100 svenske kroner er i skrivende stund, Mandag 31. August 2015, i  98,55 mot norske kroner.

Kursen for svenske kroner mot norske kroner (SEK/NOK) er nå i ferd med å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal.

Saken fortsetter nedenfor...

 

Det tekniske bildet for SEK/NOK indikerer nå at kursen for svenske kroner mot norske kroner kan komme til å stige helt opp mot 107,00-110,00 på 1-2 års sikt.

Kursen for svenske kroner mot norske kroner har siden år 2000, som diagrammet nedenfor viser historiske kurser for SEK/NOK, svingt mellom 79 kroner og 97 kroner for 100 Svenske kroner.

Når kursen nå bryter opp gjennom dette tekniske motstandsnivået rundt 97 kroner, ja så utløses det et kraftig teknisk kjøpssignal for SEK/NOK.

 

Det er nå lite teknisk motstand for videre oppgang for kursen for SEK/NOK, og det tekniske bildet for SEK/NOK indikerer nå at kursen kan komme til å stige helt opp mot 107,00-110,00 på 1-2 års sikt.

Basert på det samlede tekniske bildet for kursen for SEK/NOK så mener vi hos Aksjeanalyser.com at kursen for 100 svenske kroner mot norske kroner kan komme til å stige opp mot 107,00-110,00 på 1-2 års sikt.

Du kan følge utviklingen i valutakurser hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com