RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Snart kan Britiske pund koste 14 kroner!

 

30.11.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Britiske pund mot Norske kroner (GBP/NOK).

Den Norske kronen svekker seg kraftig for tiden, og både Amerikanske dollar, euro og Britiske pund har etablert bratt stigende trender, og hvor videre kraftig kursoppgang mot Norske kroner signaliseres de neste 1-3 år.

Som vi har skrevet om i tidligere analyser av GBP/NOK så signaliseres videre oppgang i kursen for Britiske Pund mot Norske kroner.

Kursen på Britiske pund mot Norske kroner har nå brutt ut av den langsiktige fallende trenden som startet i 2000 ved en topp på kurs 14,00, og som endte lavest i begynnelsen av 2013 ved kurs 8,50.

Nå er kursen på Britiske pund mot Norske kroner ved et viktig teknisk motstandsnivå ved kurs 11,00, men den bratt stigende trenden som kursen har etablert indikerer at kursen gjerne kommer til å bryte opp gjennom, og etablere seg over 11-nivået i løpet av den nærmeste tiden.

Dersom kursen etablerer seg over 11-nivået nå så vil videre oppgang opp mot 13-nivået signalieres på 1-3 års sikt.

Ved et eventuelt brudd på 13-nivået også så vil videre oppgang opp mot tidligere topp i 2000 ved kurs 14,00 signaliseres.

 

Kilde Charts: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com