*Nettavisen* Nyheter.

Spetalen-aksje eksploderer - kan mangedoble seg

Klikk på bildet for å forstørre.

 


03.12.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Spetalen-aksjen og hydrogenselskapet NEL ASA på Oslo Børs (ticker: NEL).

Vi hadde nylig en positiv analyse av NEL ASA hos Aksjeanalyser.com her den 23. Oktober 2015, og som du kan lese her...

Den gang stod NEL-aksjen i 1,90 kroner, mens den i dag stiger kraftig etter nyheten om en kommende storsatsning mellom NEL og Reitan-eide Uno-X Gruppen. Avtalen omfatter utbygging av minst 20 hydrogen-stasjoner i alle de store byene i Norge innen 2020.

NEL-aksjen er torsdag formiddag opp 10,83 prosent til 2,66 kroner, og har dermed steget med rundt 40 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 23. Oktober 2015.

Øystein Stray Spetalen eier, og i henhold til seneste oversikt på NEL sine hjemmesider over de 20 største aksjonærene i selskapet, tilsammen 11,41 prosent av NEL ASA via Strata Marine & Offshore og Ferncliff Maris AS.

Jan Haudemann-Andersen er også inne blant de 20 største aksjonærene i NEL ASA med en eierandel på 7,72 prosent via sitt Datum AS.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Teknisk Analyse av NEL ASA:

Slik vi skrev om i vår forrige positive analyse av NEL ASA så ble det utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen da den i sommer brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 1,70 kroner.

NEL-aksjen er nå i en langsiktig stigende trend (jf. diagram nederst i saken her), og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Aksjen møter nå på begrenset med teknisk motstand før opp mot 6,00 kroner, og som også er vårt kursmål for NEL-aksjen hos

Aksjeanalyser.com

på 6-12 måneders sikt. Vi ser altså mulighet for mer enn en dobling for NEL-aksjen på 6-12 måneders sikt.

Vi tror imidlertid på et betydelig større potensiale for NEL-aksjen på 2-3 års sikt, og ved et brudd opp i gjennom 6,00-nivået så indikerer det tekniske bildet for aksjen et potensiale opp mot 20,00 kroner. Vi hos Aksjeanalyser.com tror altså NEL-aksjen kan mangedoble seg på et par års sikt.

Du kan følge utviklingen for NEL-aksjen hos IG her... [sponset lenke]

Les gjerne også vår nylige analyse av det norske bioteknologi selskapet Nordic Nanovector her: "Norsk storbank venter tredobling for biotek-aksje"

Diagram over kursutviklingen for NEL-aksjen:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag