Statoil-aksjen kan stupe 50 prosent

 


18.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Statoil-aksjen, og som i dag bryter ned gjennom enda et viktig teknisk nivå rundt 130,00 kroner.

Dette er med og utløser nye negative tekniske signaler for den videre utviklingen for Statoil-aksjen i tiden fremover.

Videre fall ned mot 120,00-nivået signaliseres nå på kort sikt (1-3 uker).

Brytes også 120,00-nivået så vil det utløses et nytt kraftig teknisk salgssignal for Statoil, og som da vil signalisere videre fall for aksjen helt ned mot 100,00 kroner.

Virkelig ille kan det bli for Statoil-aksjonærene om aksjen også skulle bryte ned gjennom 100,00-nivået, for da vil det være lite teknisk støtte for aksjen før ned mot 70,00 kroner.

 

Et fall ned mot 70,00 kroner for Statoil-aksjen ser vi hos Aksjeanalyser.com ikke som umulig på 6-12 måneders sikt, dersom vi får rett i våre analyser av oljeprisen som indikerer at den kan komme til å stupe helt ned mot 20,00 dollar på 6-12 måneders sikt. Les gjerne vår analyse av oljeprisen her "

Oljeprisen kan nå falle til 20 dollar

".

Du kan følge utviklingen for oljeprisen (Brent Crude) hos IG her...

For dem som leter etter mer fundamentale grunner til hvorfor oljeprisen kan stupe så lavt som til 20,00 dollar, eller til og med kanskje helt ned til 10,00 dollar. Ja så anbefaler vi artikkelen her på Yahoo Finance: "Here's what could take oil down to $30", og denne på Bloomberg.com: "Gary Shilling says crude is headed for $10 to $20 a barrel".

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere negative analyser av Statoil-aksjen, og vi har kortsiktig (1-3 uker) kursmål for Statoil-aksjen ved 120,00 kroner. Brytes 120,00-nivået så vil vi endre vårt kursmål for Statoil-aksjen til 100,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Videre så ser vi altså ikke bort i fra at Statoil-aksjen kan stupe helt ned til 70 kroner på 6-12 måneders sikt. Det vil i så fall innebære et fall for Statoil-aksjen fra dagens nivå på nærmere 50 prosent.

Du kan følge aksjekursen for Statoil hos IG her...

Shortsalg gjør det mulig å tjene penger i et fallende marked eller beskytte eksisterende investeringer. Les mer om hvordan og hvorfor shortsalg kan inngå som en viktig del av en balansert handelsstrategi hos vår samarbeidspartner IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Januar 2016.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.