Statoil-aksjen kan stupe til 70 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.

 


26.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Statoil-aksjen, og som nå har falt under enda et viktig teknisk nivå ved 120,00 kroner.

Det er dermed utløst enda et nytt kraftig teknisk salgssignal for Statoil-aksjen, og videre fall for aksjen ned mot 100,00 kroner signaliseres nå på kort sikt. Det vil nå være teknisk motstand for Statoil-aksjen opp mot 120,00-nivået ved eventuelle rekyler opp for aksjen.

Slik vi skrev om i vår analyse av Statoil-aksjen den 18. August "Statoil-aksjen kan stupe 50 prosent" så vil Statoil-aksjen kunne falle helt ned mot 70,00 kroner dersom også 100,00-nivået skulle blit brutt.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for både oljeprisen, og Statoil-aksjen, så mener vi hos Aksjeanalyser.com at faren er stor for at Statoil-aksjen kan falle så lavt som helt ned til 70,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Les gjerne også i dag på Nettavisen "Nesten ingen nye norske oljefelt er lønnsomme".

Saken fortsetter nedenfor...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Dette henger da sammen med vårt syn på oljeprisen, og som vi skrev om i vår analyse oljeprisen den 21. August mener kan stupe så lavt som til 10-20 dollar på det verste nå neste 6-12 måneder. Les gjerne mer her: "

Oljeprisen kollapser - kan stupe til 10 dollar

".

Du kan følge utviklingen for oljeprisen (Brent Crude) hos IG her...

Vi gjentar derfor i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere negative analyser av Statoil-aksjen, og vi har kortsiktig (2-4 uker) kursmål for aksjen ved 100,00 kroner. Videre så ser vi altså stor fare for at Statoil-aksjen kan komme til å falle helt ned mot 70,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge utviklingen for Statoil-aksjen hos IG her...

Shortsalg gjør det mulig å tjene penger i et fallende marked eller beskytte eksisterende investeringer. Les mer om hvordan og hvorfor shortsalg kan inngå som en viktig del av en balansert handelsstrategi hos vår samarbeidspartner IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.