*Nettavisen* Nyheter.

Storbank tror aksjen vil eksplodere

Klikk på bildet for å forstørre.

 


01.12.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det flytende gasstankrederiet Höegh LNG (Ticker på Oslo Børs: HLNG).

Höegh LNG tilbyr flytende LNG (liquefied natural gas) infrastrukturtjenester under langsiktige kontrakter. Selskapet eier og driver FSRUer (floating storage and regasification units), som fungerer som flytende LNG importterminaler, og LNG carriers, som transporterer LNG til markedet. Höegh LNGs visjon er å bli en av verdens ledende leverandører av flytende LNG tjenester.

Höegh LNG la mandag frem sine resultater for 3. kvartal 2015, og selskapet kunne vise til et driftsresultat på 20 millioner dollar, mot ventet 18 millioner dollar, ifølge TDN Finans.

Bruttoresultatet (EBITDA) for 3. kvartal 2015 endte på 27 millioner dollar, opp fra 4 millioner dollar i samme periode ifjor. Det var ifølge TDN Finans på forhånd ventet et bruttoresultat på 28 millioner dollar.

Aksjen endte mandag opp 4,4 prosent til 106,50 kroner. Oppgangen fortsetter tirsdag, og aksjen er tirsdag formiddag opp hele 6,57 prosent til 113,50 kroner.

DNB Markets gjentar sin kjøpsanbefaling på aksjen i sin morgenrapport tirsdag, og med et kursmål for aksjen ved 204 kroner. DNB Markets ser altså for seg nesten en dobling av aksjekursen for Höegh LNG.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Vi har hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for Höegh LNG.

Höegh LNG er i en langsiktig positiv trend (jf. diagram nederst i saken her), og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen er nå lavt innenfor denne langsiktige stigende trenden etter en større korreksjon ned fra en topp rundt 134,00 kroner i sommer, og ned til et betydelig teknisk støttenivå rundt 100,00 kroner.

Aksjen har tatt godt i mot ved støttenivået rundt 100,00 kroner, og vender nå oppover igjen innenfor den langsiktige stigende trenden.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Videre oppgang signalisers altså nå for aksjen i tiden fremover, og et brudd opp i gjennom 120,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så indikeres et potensiale for aksjen opp i mot 200,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Det tekniske bildet for aksjen er altså positivt, og potensialet som det tekniske bildet indikerer for aksjen sammenfaller forøvrig godt med DNB Markets sitt kursmål for aksjen ved 204,00 kroner.

Vi hos Aksjeanalyser.com vurderer Höegh LNG som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og i likhet med DNB Markets så ser også vi et potensiale for aksjen opp mot 200,00-nivået.

Du kan følge aksjekursen for Höegh LNG hos IG her... [sponset lenke]

Les gjerne også analyse av viktige børsindekser i dag hos IG: "Levels to watch - FTSE, DAX and Dow" [sponset lenke]

Les gjerne også vår analyse i går: "Tror på nytt norsk teknologi-eventyr - aksjen kan flerdoble seg"

Diagram over kursutviklingen for Höegh LNG-aksjen:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.