To aksjer du bør selge, og en du bør kjøpe på Oslo Børs

27.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Golden Ocean Group (Ticker: GOGL), Funcom (Ticker: FUNCOM), og Jinhui Shipping and Transportation (Ticker: JIN).

Alle selskapene har i dag tidlig lagt frem sine resultater for 4. kvartal 2014, og vi har sett nærmere på aksjene her i dag på Aksjeanalyser.com

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på Funcom, mens vi har en salgsanbefaling på både Golden Ocean og Jinhui Shipping.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


 


Golden Ocean Group (Ticker: GOGL)

Golden Ocean Group har i dag presentert sine resultater for 4. kvartal, og meldte om et resultat etter skatt på minus 135,06 millioner dollar i 4. kvartal 2014, mot 18,19 millioner dollar i samme periode året før. I følge TDN Finans var det ventet et resultat på minus 5 millioner dollar.

Ser vi på det tekniske bildet for Golden Ocean så viser aksjen en svak utvikling innenfor en fallende trend, og etter en konsolidering i det korte bildet så signaliseres nå videre fall for aksjen i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så møter aksjen nå motstand ved øvre trendlinje i den bratt fallende trenden.

Samtidig så signaliserer både RSI og stochastics momentum-indikatorer at aksjen nå gjerne står foran et videre fall i tiden fremover.

På nedsiden er det noe teknisk støtte rundt 4,60 kroner, men brytes det nivået så er det lite teknisk støtte videre nedover før ned mot 3,80 kroner, og deretter ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt 3,50 kroner.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for Golden Ocean så har vi på Aksjeanalyser.com en salgsanbefaling på aksjen, og vi har kursmål for aksjen ved 3,80 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Golden Ocean hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Golden Ocean Group Limited is a Bermuda based dry bulk shipping company, focusing on the Panamax and Capesize markets. The Company is presently operating a fleet of 45 vessels on a daily basis. In addition a total of 35 vessels have been ordered from 4 different yards.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.goldenocean.bm

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


Funcom (Ticker: FUNCOM)

Funcom har også presentert sine resultater for 4. kvartal 2014 i dag, og selskapet kunne melde om et resultat etter skatt på 0,3 millioner dollar i 4. kvartal 2014, mot minus 4,8 millioner dollar i samme periode året før.

Ser vi på det tekniske bildet for Funcom så har aksjen nylig utløst et kjøpssignal etter brudd opp fra en kile formasjon, og dette er med og gir de første signaler om en mulig positiv vending for aksjen.

Samtidig så signaliserer nå både Stochastics og MACD momentum-indikatorer at aksjen gjerne står foran et videre løft i tiden fremover.

På oppsiden er første motstandsnivå av større betydning nå rundt 2,50 kroner, og skulle det nivået også brytes så vil neste motstandsnivå av betydning være opp mot 3,30 kroner.

Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det i første omgang teknisk støtte rundt 1,70 kroner.

Basert på disse positive tekniske signaler som den senere tiden er utløst for Funcom så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi har kursmål for aksjen ved 2,50 kroner på 1-3 måneders sikt, mens vi har kursmål for aksjen ved 3,30 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Funcom hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Funcom er en ledende utvikler av internettbaserte dataspill for flere plattformer.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.funcom.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


Jinhui Shipping and Transportation (Ticker: JIN)

Jinhui Shipping har også lagt frem sine resultater for 4. kvartal 2014 i dag, og selskapet meldte om et resultat etter skatt på minus 68,43 millioner dollar i 4. kvartal 2014. I samme kvartal året før hadde selskapet et resultat etter skatt på minus 2,88 millioner dollar.

Jinhui Shipping viser en svak utvikling innenfor en fallende trend, i likhet med Golden Ocean, og hvor videre kursfall signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen faller nå tilbake etter å ha testet motstandsnivået ved øvre trendlinje i den fallende trenden, og videre fall signaliseres nå for aksjen i tiden fremover.

Både RSI og MACD momentum-indikatorer signaliserer nå videre fall for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen.

På nedsiden er første tekniske støttenivå av større betydning nå ved 10 kroner, og dersom det nivået også skulle brytes så vil videre nedgang ned mot neste støttenivå rundt 8,20 kroner signaliseres.

Du kan følge aksjekursen til Jinhui Shipping hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Jinhui Shipping Group is an international dry bulk operator with meticulous operation linking and experienced personnel. Its core operations are ship chartering, ship owning and ship management.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.jinhuiship.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.